Arnes’ Julegløgg  Julebowle
 Børnegløgg  Juledrikken
 Den klassiske gløgg  Julepunch med hedvin
 Engelsk Julepunch  Julesnaps
 Glødende romtoddy  Kahluadrøm
 Gluhwein  Klejneknuseren
 Gløgg  Kravlenissen
 Gløgg med portvin  Nissedrik
 Gløgg med romrosiner  Orangelikør
 Gylden gløgg  Risengrød fra Hawaii
 Hyldebær romtoddy  Stor dunkende rød næse
 Jacobs Julegløgg  Stærk punch

Gløgg
Vi kan næsten ikke forestille os en december uden gløgg og æbleskiver. I enhver dansk daginstitution, på enhver arbejdsplads og også i mange familier er der tradition for at samles rundt om den varme gløgg, der som så mange andre af vores juleskikke er et lån fra vores svenske naboer.

Vi har i den grad taget den svenske drik til os, og det er vel i grunden ikke så underligt, den krydrede, hede drik egner sig sjældent godt til det kolde og mørke decembervejr. Gløgg kan varieres efter smag og behag.
Til de voksnes jul hører også at krydre brændevin med forskellige krydderurter eller bær. Dette skal gøres i god tid inden højtiden. Der er tradition for, at der aldrig må mangle snaps på julebordet. Og sammen med silden er snapsen fast inventar til den traditionelle danske julefrokost.

Der er de senere år blev en fast tradition at de forskellige bryggerier kommer med deres egen juleøl. Allerede i starten af november bliver de første sendt på markedet. Juleøllet er stærkere og mere fyldigere end den almindelige øl, og det skulle nok værre muligt at finde en der passe i smag, der er nok at vælge imellem.
Hvidtøl eller nisseøl som nogen også kalder den, er den traditionelle drik til risengrøden.