Pakkekalender til ham

Det bliver ofte sagt, at julen er den hyggeligste tid på året, og der kan meget vel være noget om snakken. I juletiden er vejret her i Danmark som regel koldt og vådt, så vi bruger meget af tiden indendørs, hvor vi hygger os sammen med familien.

I ugerne op til juleaften hører vi julemusik, drikker gløgg og spiser æbleskiver, mens det hele så kulminerer med den hyggeligste aften på året, nemlig juleaften. Det er som om, at vi ikke kan få nok af julen, og hyggen der følger med. Hvorfor vi på ingen måde viger væk fra juletraditionerne. Nogle ønsker endda også at gøre noget ekstra ud af juletiden. En måde, hvorpå du kan gøre julen endnu mere hyggelig, og samtidig vise manden i dit liv, hvor meget du sætter pris på ham, er ved at købe en pakkekalender til ham og altså forkæle ham med kalendergaver.

En pakkekalender til ham kan organiseres på forskellige måder. Nogle køber små gaver til hver dag op til juleaften, mens andre køber lidt større gaver til én dag om ugen – eller som en adventskalender.

Det er selvfølgelig smag og behag hvordan man vælger at gribe det an. Her får du nogle idéer til pakkekalenderen til ham, der helt sikkert ville gøre enhver mand glad. Vores ideer til pakkekalender er meget forskellige, og ligger også i forskellige prisklasser, så du helt sikkert vil finde noget, som du synes er interessant.


Pakkekalender til ham der elsker de gode smage

Pakkekalender til ham der elsker de gode smageDe allerfleste mænd er vilde med øl, og for mange er det nærmest en hobby. De sidder sammen med vennerne og diskuterer, hvilken pilsner er den bedste, mens de altid er på udkig efter nye og spændende øl. En gaveæske med øl indeholder som regel flere forskellige øl, og ofte fra forskellige bryggerier. Hvis du ved at din mand er øl-entusiast, så vil denne pakkekalender til ham med øl være perfekt og skabe megen glæde.

Ligesom med øl er der rigtig mange mænd, der også er entusiastiske om blandt andet whisky, rom, vodka eller diverse vine. Hvis du ved hvad din mand elsker, så kan du spørge en forhandler om en anbefaling. Du kan også gå på nettet, og finde den bedste whisky – til den pris du har lyst til at betale – eller hvad det nu skulle være, din mand er glad for. Igen bliver følelsen ekstra stærk for manden, når han åbner gaven, hvis han ved at du følger med i hans interesser, og at du ved hvordan du kan gøre ham glad.

Der fås også gaveæsker, med øl, vin og chokolade. Kombinationen af øl og vin fungerer meget godt, mens chokoladen giver gaveæsken den hyggelige julestemning. Generelt produkter, som gør sig godt til den helt rette pakkekalender til mænd.

Se udvalget her →


DIY pakkekalender til ham

DIY pakkekalender til hamHvis du gerne vil give din mand en rigtig personlig gave, så kan du give ham en hjemmelavet pakkekalender – evt. med diy gaver. Du kan tegne et flot billede af noget han kan lide, eller du kan lave et klippekort til noget, som han elsker at du gør ved og for ham, som for eksempel massage. Også her er mulighederne nærmest uendelige og det handler bare om at være kreativ.

Hvis du godt kan lide at være kreativ, så er en anden sjov mulighed at designe din egen pakkekalender. Du kan finde inspiration på nettet til forskellige muligheder af design, og hvordan du rent praktisk laver en julekalender.

Når du har lavet selve julekalenderen, mangler du bare gaver til kalenderen. Du kan finde mange sjove og billige produkter, til hver dag i december, så som iskugler til drinks eller en barberskraber til ryggen.

Se udvalget her →


Luksus pakkekalender til ham

Luksus pakkekalender til hamHvis du gerne vil forkæle din mand ekstra meget, så kan en luksus pakkekalender til ham anbefales. En luksuspakkekalender er lidt dyrere end de tidligere nævnte alternativer, men selve gaverne i kalenderen er også af højere værdi.

Med en luksuspakkelander kan du give din mand en stor positiv overraskelse hver morgen i december, med produkter han har ønsket sig. Din mand vil være dig evigt taknemmelig, og det vil være en december måned han sent vil glemme. Fyld den med luksusting, mandesager, noget lækkert til ganen og måske hans yndlings specialøl.

Hvis du ikke har tid, lyst eller idéer til at købe 24 gaver til en luksus pakkekalender, så fås der selvfølgelig også færdiglavede luksus pakkekalendere. Disse kalendere indeholder alle gaver, der på en eller anden måde trender, eller er relevante for den moderne mand i dag. Der er selvfølgelig en chance for, at der vil være nogle gaver, som din mand ikke rigtig har ønsket sig, men han vil garanteret være glad for dem alligevel.

Køb den her →


Fræk pakkekalender til ham

Hvis kalendergaven skal være mere sexet, så kan du fylde pakkekalenderen med frække ting – eksempelvis sjovt og frækt sexlegetøj. Her vil du helt sikkert kunne finde noget, som I hver især kan lide og noget, som kan gøre turen under dynen mere spændende og endnu mere frækt.

Hvis sexlegetøj ikke er sagen, kan du også købe en uniform til dig selv, som du ved han synes er fræk. Næsten alle mænd tænder på sexede uniformer.

En anden muligheder er også at købe 24 små frække gaver, til hver morgen i december. Det kan for eksempel være en lille terning, med forskellige sexstillinger på hver side. Du kan også lave sjove og frække overraskelser, hvor du for eksempel lægger en lille seddel med i hans taske, hvor du skriver noget frækt. Når han læser den til arbejde, vil han ikke kunne vente på at få fri, og komme hjem til dig.

Så dermed er der bestemt også mulighed for at anskaffe en god og fræk pakkekalender til ham.


Hvordan vælger jeg den rette kalender til ham?

For at vælge den rette pakkekalender til ham, er der nogle ting du bør overveje først. Her får du en liste over de ting, du bør tage stilling til, så du kan finde den perfekte julekalender til din mand.

  • Det første du bør overveje, er, hvad din mand godt kan lide. Tænk over hvilke interesser han har, og hvad du tror han ville blive rigtig glad for. Ville han foretrække en personlig gave, der viser hvor godt du kender ham, eller ville han blive mere glad for noget, han har ønsket sig i længere tid?
  • Tænk over hvad dit budget er. Hvor mange penge er du villig til at bruge på pakkekalenderen? Hvis du køber en færdiglavet pakkekalender, er det nemmere at holde sig indenfor sit budget, da de har en fast pris. Men hvis du hellere vil sammensætte din egen pakkekalender, er du nødt til at holde øje med, hvor meget de individuelle gaver koster.
    Lav en liste med alle gaverne og hvor meget de koster, og læg så priserne sammen. Det giver dig en samlet pris, så du kan se om dit budget holder til det.
  • Det sidste du bør overveje, er, om du skal købe en færdiglavet pakkekalender eller lave en selv. Den nemmeste løsning er klart at købe en færdiglavet. Det er nemt og hurtigt, da du ikke behøver at købe nogen gaver selv, mens du også hurtigt kan finde en, der passer til dit budget.
    Hvis du derimod gerne vil være lidt kreativ, så bør du lave en selv. Det giver dig mulighed for selv at vælge alle gaverne, og at designe selve pakkekalenderen, så den vil være mere personlig og rettet specifikt mod din mand. Det tager dog længere tid at lave en pakkekalender selv, så skriv ned hvad du skal købe, og lav en plan. Det giver dig et bedre overblik, og mulighed for at prioritere og planlægge din tid.

Køb pakkekalenderen online

I dag kan næsten alt købes online. På nettet finder du et kæmpestort udvalg, som gør, at du ikke behøver at gå rundt i flere forskellige fysiske butikker. Derudover kan du få dine varer leveret direkte til døren.

Om du så skal købe en færdiglavet pakkekalender til ham, eller du vil lave din egen, finder du alt du har brug for på nettet. Du kan købe flere varianter af færdiglavede pakkekalendere, med forskellige gaver, mens du også kan købe alle de små gaver selv, hvis du vil lave din egen pakkekalender. Dertil kan du købe alt det materiale du har brug for, når du skal designe en pakkekalender, mens du også kan finde guides til, hvordan du kan gøre det.

Når man skal lave en hjemmelavet pakkekalender, kan det være svært at finde på idéer. Selvom du har overvejet grundigt hvad din mand kan lide, kan det stadig være svært at købe hele 24 forskellige gaver. Hvis du føler dig lidt på bar bund, i forhold til hvilke gaver du skal købe, så kan du, udover her, søge på nettet efter idéer og inspiration. Her vil du finde rigtig mange bud på gode gaver, til den perfekte julekalender. Udover selve idéerne og inspirationen, vil du som oftest også finde links til de diverse produkter, så du kan købe dem med det samme.

Læs også: Pakkekalender til hende

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close