Pakkekalender til ham – 24 gaveideer til en super pakkekalender til ham

Alle kender det! Manden, der har alt. Hvad skal man give ham? Men nu er det snart december, og han skal have en pakkekalender. Strømper og boxershorts er lidt kedeligt. Hvad skal du ellers give ham? Læs med her for at få masser af gode råd og idéer til en perfekt pakkekalender til ham – om det så er din kæreste, bror, ven, far eller søn. Du finder god inspiration her på siden.

Indholdsfortegnelse

Gaver til ham der har alt

Her har vi fundet de mest populære og alternative gaver til ham, som har alt. For hvad skal man lige give ham? Her gælder det om at være kreativ.

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver kan være super romantiske. Et spaophold, kroophold, restaurantbesøg eller massage. Det er selvfølgelig lidt en dyrere omgang til en pakkekalender, men måske kan det så være den helt særlige gave d. 24. december, eller du kan vælge at slå nogle af dagene sammen til denne særlige gave.

Se udvalget her →

Bambustøj

Bambuni bambustøj

Han har alt – men har han lækre strømper, underbukser, undertrøjer eller T-shirts i bambus? Det er ikke bare det blødeste materiale, det er tilmed økologisk og bæredygtigt.

Bambustøj er åndbart, lugthæmmende og har antibakterielle egenskaber. Hvis det kan knibe med svedlugten, er dette også det perfekte valg.

Se udvalget her →

Ansigtspleje og Perfume

Ansigtspleje er da for kvinder? Nej, det er det absolut ikke. Mænd og kvinders hud er forskellig, og derfor er der lavet ansigtspleje til mænd. Deres hud er lige så udsat for sol, vind, urenheder og tilmed skægvækst. Mænds hud indeholder ofte mere kollagen, så der er brug for specialiseret ansigtspleje.

Forkæl ham med noget lækkerts ansigtspleje.

Se udvalget her →

Julesweater

Intet mindre! De sjoveste og mest festlige julesweatere. Måske skal I endda have en matchende en i familien? Dette vil bringe smilet frem på hans læber, og det vil få ham i den helt rigtige juleånd til december måneds julehygge. De findes i forskellige farver, så du kan vælge hans yndlingsfarve.

Se udvalget her →

In-ear høretelefoner

Vi hører musik stort set hele tiden. Sådan er det i hvert fald for de fleste mennesker. Du går derfor ikke fejl i byen med et par super smarte og gode høretelefoner eller hørebøffer. Der findes mange forskellige slags, hvor disse nok er de mest simple, billige og samtidig gode, da de er in-ear.

Se udvalget her →

Magnetisk skraldeposeholder

Magnetisk skraldeposeholder til bilen

Det lyder måske ikke super sexet, men en skraldeposeholder er virkelig praktisk. Hvis han kører langt eller meget og skal spise indimellem, så er det rart for ham med en skraldepose, hvor han kan smide skrald og rester i. Så bliver bilen også renere, og du undgår skrald i bilen.

Se udvalget her →

Specialøl

Alle mænd elsker øl. Men er han en særlig ølkender, så vil han helt sikkert elske denne gave. Du kan finde forskellige specialøl til ham i løbet af måneden, eller du kan vælge én, som du tænker, han særligt vil kunne lide. Du kan også udfordre hans smagsløg med nye smage.

Se udvalget her →

PC Spil

Er det en vaskeægte gamer, du skal finde gave til? Så vil han helt klart elske at få et nyt spil. Counter Strike, Battlefield, Football manager – you name it. Der er helt sikkert en mulighed, som er lige for ham. Måske ser du ham ikke resten af dagen, men det kan jo også være et godt tegn.

Se udvalget her →

Krimier

Krimmi bøger

Der er intet som en uhyggelig, spændende og sindsoprivende krimi eller thriller! Dette vil vække glade hos ham, der godt kan lide at læse. Så er der god underholdning til de mørke aftener. Der udgives efterhånden et utal af krimier, så du kan helt sikkert finde noget for ham.

Se udvalget her →

Julekurv

Hvad med en god julekurv med for eksempel en lækker portvin i? Så bliver han rigtig forkælet, og du kan kredse om ham. Du kan også vælge julekurve med andre lækkerier, hvis portvin ikke lige er ham. Portvin er ellers en slags vin, som vi ikke drikker så tit, men mest til særlige lejligheder.

Se udvalget her →

Det dårlige selskab

Dette brætspil er super sjovt og går lige til grænsen. Hvis I skal have en sjov aften med vennerne, er dette spil et rigtig godt selskabsspil. Dette kan du give til ham i pakkekalender, så det kan findes frem til festlige lejligheder, eller når stemningen skal peppes lidt op.

Se udvalget her →

Plakater

Har han særlig tilknytning til et sted i Danmark? Så skal du måske give ham én af disse super flotte plakater og lige netop fra dette sted. Det vil gøre ham rigtig glad og rørt, at du har tænkt på ham. Det kan for eksempel være fra hans barndomsby, eller der hvor han bor.

Se udvalget her →

Gaver til den aktive

Har du en far, kæreste, bror eller søn, som elsker udelivet, at være aktiv eller at dyrke sport? Så skal du læse med her, for vi giver dig en masse gode idéer til, hvilke gaver du skal vælge til ham i den ultimative pakkekalender, der vil vække glæde og taknemmelighed.

Refleksarmbånd

December er en mørk måned, og det er vigtigt, at man kan ses i mørket, når man er ude og løbe, cykle eller dyrke andre sportsgrene. Derfor er det en god idé at give dette refleksarmbånd i pakkekalender. Så han du roligt sende ham af sted på en løbetur.

Se udvalget her →

Væskebælte

Skal du lave pakkekalender til en rigtig løbertype? En, som elsker at løbe de lange ture? Så skal du købe dette væskebælte til ham, så han kan få fyldt op i vanddepoterne undervejs. Det er vigtigt med væske, hvis du er ude i ½ time eller mere.

Se udvalget her →

Håndvægte

Det er blevet mere populært end nogen sinde før at træne hjemme. Et par håndvægte til den aktive type vil tilføre en masse glæde. Nu kan han træne, hvornår som helst det passer ham, og du kan nyde synet af overarmene, der bar vokser på ham. En super pakkekalendergave!

Se udvalget her →

Kettlebells

Kettlebells

Kettlebells er rigtig populære, og her kan han også træne hjemme, hvornår det passer ham. Man kan lave nogle rigtig fede øvelser med kettlebells, og man får rigtig meget ud af den træning, man laver med dem. Hvis han godt kan lide at styrketræne, skal du helt sikkert købe sådan en.

Se udvalget her →

Proteinbarer

Proteinbarer er nødvendige, hvis han styrketræner rigtig meget. Så er det godt at have noget ”benzin” med i tasken, når man skal være af sted længe. Styrketræning er anderledes, end når man løber. Hvis man er af sted i et par timer, vil man blive sulten, og så er proteinbarer rigtig gode.

Se udvalget her →

Badehåndklæde

Et lækkert badehåndklæde er altid en luksus. Dette badehåndklæde fra Georg Jensen er både i et neutralt og eksklusivt design, samtidig med at det er super lækkert. Det vil vække glæde hos alle og tilføre en ekstra luksus og komfort i hverdagen.

Se udvalget her →

Stopur

Et stopur er essentielt, hvis han godt kan lide at løbe intervaller eller at tage tid på sig selv, når han dyrker sport. Man behøver ikke noget fancy ur, et stopur kan faktisk rigtig meget. Det kan være med til at motivere til at få løbet i de mørke måneder.

Se udvalget her →

Halsedisse

En halsedisse er ekstremt god at have, når man står på ski, løber eller dyrker anden idræt udenfor. Den vil holde halsen varm, så man ikke får træk. Den er god til den aktive mand i de kolde vintermåneder, og prisen er en perfekt pakkekalenderpris.

Se udvalget her →

Badehætte

Kan han lide at svømme? Så er en badehætte en gadget, han må have. Når man svømmer, er det vigtigt, at der ingen modstand er i vandet. Derfor skal håret også sættes på plads med en badehætte, om han har langt hår eller kort hår.

Se udvalget her →

Havehandsker

Elsker han at gå i haven? Selvom vi ikke bruger meget tid i haven om vinteren, skal den stadig passes, og vi kan stadig se frem til foråret. En god pakkekalendergave er et par havehandsker, så han kan glæde sig til at komme i haven igen til foråret.

Se udvalget her →

Vandresokker

Et par vandresokker til mænd kan vække megen glæde i de kolde vintermåneder. De kan bruges i hverdagen, men også på gå- og vandreture i december måned. December kan være så smuk med flot sol, og selvom det er koldt, er det dejligt at komme ud og gå – med varme fødder.

Se udvalget her →

Gaver til manden i dit liv

Hvad skal du lige give til manden i dit liv? Du vil gerne vise ham, at du elsker ham, og at du har tænkt på ham med denne pakkekalender ved at skabe glæde og lidt romantik. Uanset hvad skal han nok blive glad, men her guider vi dig til nogle romantiske gaver, som er oplagte til manden i dit liv.

Duftlys

Oplevelsesgave til gastronomi

En oplevelsesgave er en super god idé i pakkekalenderen, da det er noget, I kan prøve sammen, og en oplevelse I kan få sammen. Det kan være brunch, kaffe og kage, ølsmagning, eller lige hvad hjertet begærer, og som vil give jer en romantisk og god oplevelse.

Se udvalget her →

Måske tænker du ikke med det samme duftlys. Duftlys er dog med til at skabe en romantisk stemning. Måske skal I have en særlig aften, og så kan duftene virkelig gøre atmosfæren særlig. Du kan vælge en duft, der minder om en ferie, I har været på eller lignende.

Se udvalget her →

Film og serier

Hvad med at give ham en film eller en serie, som I kan se sammen i de mørke vinteraftener? Det vil give jer mange gode aftener sammen, hvor I kan dele begejstringen for karaktererne, og hvis det bliver lidt uhyggeligt eller sørgeligt, så gør det måske heller ikke noget. Så får du sikkert et knus.

Se udvalget her →

Vinylplader

Sæt lidt gammeldags, romantisk stemning på med en vinylplade. Det kan dog komme i en moderne afstøbning; der findes adskillige plader med både moderne og ældre musik. Jazz er altid en vinder, men du kan også finde hans yndlingskunstner, som bliver en helt ny musikoplevelse på en pladespiller. 

Se udvalget her →

Fodbad

Skal han rigtig forkæles? Så kan du give ham noget salt eller olie til en lækker omgang fodbad i din pakkekalender. Der er ikke noget bedre end at blive forkælet på den måde. Du vil helt sikkert også opleve glæden, for man bliver glad af at give.

Se udvalget her →

Nisser

Hvad med et sødt nissepar, som kan symbolisere jer? Et nissepar er en oplagt gave i en pakkekalender. Nisseparret kan være et symbol på jer og jeres forhold, så du kan vælge dem, du synes, fører tankerne hen på jer. Måske har én af dem også dit eller hans navn.

Se udvalget her →

Hårvoks

De fleste mænd bruger voks. Du vil derfor ikke gå galt i byen med at investere i en hårvoks. Som regel vil de måske også have en yndlingsvoks, eller måske har du en, som du elsker at dufte til. Så bliver december måned en endnu bedre måned for dig.

Se udvalget her →

Yndlingslækkerierne

Hvad med at give ham hans yndlingslækkerier i pakkekalenderen? Det kan være alkohol, chokolade, sennep, bolsjer, alverdens lækkerier, som han kan nyde gennem december måned på de lange vinterdage. Du vil helt sikkert få en masse kys kvitteret gennem december måned, og hvem ved? Måske må du smage.

Se udvalget her →

Julesok med vin

Julesok til vin

Den her gave til pakkekalenderen er simpelthen så sjov. Hvis din mand elsker vin, vil han elske, at der er vin i julesokken, som han kan komme og tappe fra. En super sjov idé som vil få ham til at grine, og I kan have det sjovt med gæster til jul.

Bridgewalking

En oplevelsesgave er altid god. Bridgewalking er super sjovt, og en perfekt gave til ham der godt kan lide action og nye oplevelser. Du skal blot sikre dig, at han ikke har højdeskræk. Ellers er dette en flot oplevelse, hvor man får lidt kilden i maven.


Det bliver ofte sagt, at julen er den hyggeligste tid på året, og der kan meget vel være noget om snakken. I juletiden er vejret her i Danmark som regel koldt og vådt, så vi bruger meget af tiden indendørs, hvor vi hygger os sammen med familien.

I ugerne op til juleaften hører vi julemusik, drikker gløgg og spiser æbleskiver, mens det hele så kulminerer med den hyggeligste aften på året, nemlig juleaften. Det er som om, at vi ikke kan få nok af julen, og hyggen der følger med. Hvorfor vi på ingen måde viger væk fra juletraditionerne. Nogle ønsker endda også at gøre noget ekstra ud af juletiden. En måde, hvorpå du kan gøre julen endnu mere hyggelig, og samtidig vise manden i dit liv, hvor meget du sætter pris på ham, er ved at købe en pakkekalender til ham og altså forkæle ham med kalendergaver.

En pakkekalender til ham kan organiseres på forskellige måder. Nogle køber små gaver til hver dag op til juleaften, mens andre køber lidt større gaver til én dag om ugen – eller som en adventskalender.

Det er selvfølgelig smag og behag hvordan man vælger at gribe det an. Her får du nogle idéer til pakkekalenderen til ham, der helt sikkert ville gøre enhver mand glad. Vores ideer til pakkekalender er meget forskellige, og ligger også i forskellige prisklasser, så du helt sikkert vil finde noget, som du synes er interessant.


Pakkekalender til ham der elsker de gode smage

Pakkekalender til ham der elsker de gode smage

De allerfleste mænd er vilde med øl, og for mange er det nærmest en hobby. De sidder sammen med vennerne og diskuterer, hvilken pilsner er den bedste, mens de altid er på udkig efter nye og spændende øl. En gaveæske med øl indeholder som regel flere forskellige øl, og ofte fra forskellige bryggerier. Hvis du ved at din mand er øl-entusiast, så vil denne pakkekalender til ham med øl være perfekt og skabe megen glæde.

Ligesom med øl er der rigtig mange mænd, der også er entusiastiske om blandt andet whisky, rom, vodka eller diverse vine. Hvis du ved hvad din mand elsker, så kan du spørge en forhandler om en anbefaling. Du kan også gå på nettet, og finde den bedste whisky – til den pris du har lyst til at betale – eller hvad det nu skulle være, din mand er glad for. Igen bliver følelsen ekstra stærk for manden, når han åbner gaven, hvis han ved at du følger med i hans interesser, og at du ved hvordan du kan gøre ham glad.

Der fås også gaveæsker, med øl, vin og chokolade. Kombinationen af øl og vin fungerer meget godt, mens chokoladen giver gaveæsken den hyggelige julestemning. Generelt produkter, som gør sig godt til den helt rette pakkekalender til mænd.

Se udvalget her →


DIY pakkekalender til ham

DIY pakkekalender til ham

Hvis du gerne vil give din mand en rigtig personlig gave, så kan du give ham en hjemmelavet pakkekalender – evt. med diy gaver. Du kan tegne et flot billede af noget han kan lide, eller du kan lave et klippekort til noget, som han elsker at du gør ved og for ham, som for eksempel massage. Også her er mulighederne nærmest uendelige og det handler bare om at være kreativ.

Hvis du godt kan lide at være kreativ, så er en anden sjov mulighed at designe din egen pakkekalender. Du kan finde inspiration på nettet til forskellige muligheder af design, og hvordan du rent praktisk laver en julekalender.

Når du har lavet selve julekalenderen, mangler du bare gaver til kalenderen. Du kan finde mange sjove og billige produkter, til hver dag i december, så som iskugler til drinks eller en barberskraber til ryggen.

Se udvalget her →


Luksus pakkekalender til ham

Luksus pakkekalender til ham

Hvis du gerne vil forkæle din mand ekstra meget, så kan en luksus pakkekalender til ham anbefales. En luksuspakkekalender er lidt dyrere end de tidligere nævnte alternativer, men selve gaverne i kalenderen er også af højere værdi.

Med en luksuspakkelander kan du give din mand en stor positiv overraskelse hver morgen i december, med produkter han har ønsket sig. Din mand vil være dig evigt taknemmelig, og det vil være en december måned han sent vil glemme. Fyld den med luksusting, mandesager, noget lækkert til ganen og måske hans yndlings specialøl.

Hvis du ikke har tid, lyst eller idéer til at købe 24 gaver til en luksus pakkekalender, så fås der selvfølgelig også færdiglavede luksus pakkekalendere. Disse kalendere indeholder alle gaver, der på en eller anden måde trender, eller er relevante for den moderne mand i dag. Der er selvfølgelig en chance for, at der vil være nogle gaver, som din mand ikke rigtig har ønsket sig, men han vil garanteret være glad for dem alligevel.

Køb den her →


Fræk pakkekalender til ham

Hvis kalendergaven skal være mere sexet, så kan du fylde pakkekalenderen med frække ting – eksempelvis sjovt og frækt sexlegetøj. Her vil du helt sikkert kunne finde noget, som I hver især kan lide og noget, som kan gøre turen under dynen mere spændende og endnu mere frækt.

Hvis sexlegetøj ikke er sagen, kan du også købe en uniform til dig selv, som du ved han synes er fræk. Næsten alle mænd tænder på sexede uniformer.

En anden muligheder er også at købe 24 små frække gaver, til hver morgen i december. Det kan for eksempel være en lille terning, med forskellige sexstillinger på hver side. Du kan også lave sjove og frække overraskelser, hvor du for eksempel lægger en lille seddel med i hans taske, hvor du skriver noget frækt. Når han læser den til arbejde, vil han ikke kunne vente på at få fri, og komme hjem til dig.

Så dermed er der bestemt også mulighed for at anskaffe en god og fræk pakkekalender til ham.


Hvordan vælger jeg den rette kalender til ham?

For at vælge den rette pakkekalender til ham, er der nogle ting du bør overveje først. Her får du en liste over de ting, du bør tage stilling til, så du kan finde den perfekte julekalender til din mand.

  • Det første du bør overveje, er, hvad din mand godt kan lide. Tænk over hvilke interesser han har, og hvad du tror han ville blive rigtig glad for. Ville han foretrække en personlig gave, der viser hvor godt du kender ham, eller ville han blive mere glad for noget, han har ønsket sig i længere tid?
  • Tænk over hvad dit budget er. Hvor mange penge er du villig til at bruge på pakkekalenderen? Hvis du køber en færdiglavet pakkekalender, er det nemmere at holde sig indenfor sit budget, da de har en fast pris. Men hvis du hellere vil sammensætte din egen pakkekalender, er du nødt til at holde øje med, hvor meget de individuelle gaver koster.
    Lav en liste med alle gaverne og hvor meget de koster, og læg så priserne sammen. Det giver dig en samlet pris, så du kan se om dit budget holder til det.
  • Det sidste du bør overveje, er, om du skal købe en færdiglavet pakkekalender eller lave en selv. Den nemmeste løsning er klart at købe en færdiglavet. Det er nemt og hurtigt, da du ikke behøver at købe nogen gaver selv, mens du også hurtigt kan finde en, der passer til dit budget.
    Hvis du derimod gerne vil være lidt kreativ, så bør du lave en selv. Det giver dig mulighed for selv at vælge alle gaverne, og at designe selve pakkekalenderen, så den vil være mere personlig og rettet specifikt mod din mand. Det tager dog længere tid at lave en pakkekalender selv, så skriv ned hvad du skal købe, og lav en plan. Det giver dig et bedre overblik, og mulighed for at prioritere og planlægge din tid.

Køb pakkekalenderen online

I dag kan næsten alt købes online. På nettet finder du et kæmpestort udvalg, som gør, at du ikke behøver at gå rundt i flere forskellige fysiske butikker. Derudover kan du få dine varer leveret direkte til døren.

Om du så skal købe en færdiglavet pakkekalender til ham, eller du vil lave din egen, finder du alt du har brug for på nettet. Du kan købe flere varianter af færdiglavede pakkekalendere, med forskellige gaver, mens du også kan købe alle de små gaver selv, hvis du vil lave din egen pakkekalender. Dertil kan du købe alt det materiale du har brug for, når du skal designe en pakkekalender, mens du også kan finde guides til, hvordan du kan gøre det.

Når man skal lave en hjemmelavet pakkekalender, kan det være svært at finde på idéer. Selvom du har overvejet grundigt hvad din mand kan lide, kan det stadig være svært at købe hele 24 forskellige gaver. Hvis du føler dig lidt på bar bund, i forhold til hvilke gaver du skal købe, så kan du, udover her, søge på nettet efter idéer og inspiration. Her vil du finde rigtig mange bud på gode gaver, til den perfekte julekalender. Udover selve idéerne og inspirationen, vil du som oftest også finde links til de diverse produkter, så du kan købe dem med det samme.

Læs også: Pakkekalender til hende

Back to top button