Juleønsker til ham, hende og børn

Julen er en skøn tid, hvor familierne samles, og der gives dejlige gaver til alle. Her i artiklen bliver de populæreste juleønsker beskrevet, så du kan få en masse god inspiration til næste jul.

Det kan både være svært at finde på gode julegaveideer, og du har sikkert allerede spurgt dig selv: ”Hvad skal jeg ønske mig”?

Jo tidligere du kommer i gang med at kigge efter gaverne, jo flere gode idéer vil du få.

Der bliver ligeledes kigget på, hvordan du kan spare penge på køb af disse julegaveønsker. Med den rette taktik kan du nemlig spare rigtigt mange penge, så alle kan få lige det, som de ønsker til jul.

Indholdsfortegnelse

Juleønsker til mænd

Juleønsker til mænd

Rom eller whisky

Rom eller whiskyFlere og flere mænd sætter pris på en god flaske rom eller whisky, og der er efterhånden mange klubber med fans af rom, whisky og andet spiritus.

Det er en glimrende gave til manden, og det er noget, som man næsten ikke kan få galt i byen med. Det behøver ikke være et specielt mærke, det er ofte sjovest at smage noget helt nyt.

Du kan også give en oplevelsesgave til smagning af rom eller whisky, dem kommer der også flere og flere af. Så udvalget er stort, hvis du vil forkæle ham med en smagsrig gave.

Se udvalget her →


Nyt tøj

Nyt tøj i gaveTøj er en meget populær julegave til manden, men det kan dog være lidt svært at købe. Her skal man både være opmærksom på den helt rette størrelse, men også hvilken stil manden har, og hvad han mangler.

Mænd har dog ofte tøj blandt deres juleønsker, og skulle det have en forkert størrelse, så kan det altid byttes igen. Skjorter, trøjer, jakker og undertøj er ofte nemmere at købe end bukser, da størrelsen ikke er helt så præcis her.

Se udvalget her →


Nyt ur

juleønsker kunne være et nyt urUre har altid haft en særlig tiltrækning på mænd, måske det skyldes de gode James Bond film. De seneste år dette blevet endnu mere udbredt, og flere og flere mænd sætter pris på et lækkert ur.

Det kan dog godt være en ret dyr gave, så i kan eventuelt gå flere sammen om denne gave. Sørg for at kende til hans smag, og vær sikker på at uret kan byttes. Mænd har ofte en meget specifik favorit, når det kommer til ure.

Se udvalget her →


Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver for mændOplevelsesgaver en blandt mange mænds julegaveønsker, da mange har alt i dag. Står folk og mangler noget, går de ofte ud og køber det. Dermed kan det være svært at købe fysiske gaver, men oplevelsesgaver kan man aldrig få for mange af.

Derfor er der også kommet en masse nye og spændende oplevelsesgaver, og denne form for juleønsker er i kraftig stigning. Flere store portaler på nettet formidler spændende oplevelser, og der er noget for enhver smag. Så har du svært ved at finde en julegave til ham, så prøv at kigge på disse spændende gaver.

Se udvalget her →

Læs også: Julegave til ham


Juleønsker til kvinder

Juleønsker til kvinder

Parfumer og cremer

Parfumer og cremerParfumer og cremer er en rigtig klassiker, når der skal findes en skøn julegave til hende. Stort set alle kvinder vil sætte pris på en sådan gave, og især hvis du vælger hendes absolutte favoritmærke.

Du kan eventuelt kombinere dette med et gavekort til massage eller andet wellness, hvis du virkelig skal forkæle hende.

Se udvalget her →


God chokolade

God chokoladeNoget rigtig god chokolade er også en glimrende julegave til hende, og det er blandt mange kvinders ønsker til jul. Udover den lækre smag er der noget hyggeligt og familiært ved chokoladegaver, og dette rammer lige i julens ånd.

Er hun mere til lækker karamel, kaffe eller te, så er dette også gode juleønsker. Køb det hun holdes mest af, og pak det flot ind, så har du en sikker vinder.

Se udvalget her →


Tøj og accessories

Tøj og accessoriesTøj er nærmest altid at finde blandt kvinders julegaveønsker, og det er ofte nemmere at købe tøj til kvinder end til mænd.

Måske ønsker hun sig et skøn halstørklæde i uld, og hvis hun ikke lige ønsker dette, så bliver hun garanteret glad for det alligevel.

Med andre ord bruger kvinder ofte flere ting til deres påklædning, så der er mange gode gaver at vælge i mellem. Det er bare med at være kreativ, så finder du helt sikkert noget godt.

Se udvalget her →


Smykker

smykkegaverSkal du virkelig forkæle hende, så skal du kigge på smykker. Der er noget helt magisk ved smykker, som mange kvinder slet ikke kan få nok af.

Det behøver ikke være de helt dyre smykker, for man kan også få mange flotte og enkle smykker. Det kan både være øreringe, armbånd, halskæder, ure og alverdens andre ting.

Husk den flotte indpakning og et sødt kort, det er med at gøre stemningen og smykkegaven helt unik.

Se udvalget her →

Læs også: Julegaver til kvinder


Juleønsker til teenager

Juleønsker til teenager

Computer, telefon og anden elektronik

juleønsker ipadSkal du virkelig forkæle din teenager, så kan det være en glimrende idé med noget elektronik. Teenagere i dag er storforbrugere af elektronik, og det er en vigtig del i mange af de unges liv.

Det bliver dermed en personlig gave, og det viser dem samtidig, at de gammeldags forældre forstår deres unge teenagers behov.

Se udvalget her →


Tøj

ModetøjTeenagere vokser ofte rigtigt meget, samt deres tøjsmag skifter hurtigt. De mangler derfor næsten konstant nyt tøj, hvorfor dette er et juleønske hos mange teenagere.

Vær dog sikker på byttemærket, så de selv kan vælge noget andet. Teenagere kan være meget bestemte i deres ønsker, hvorfor det er vigtigt de selv kan bytte tøjet – og som forælder er det jo ikke altid lige nemt at følge ”med på moden”.

Pigetøj – Klik her →

Drengetøj – Klik her →


Oplevelser

OplevelserDu kan give din teenager billetter til en god koncert eller en fodboldkamp eller lignende. Planlæg det eventuelt med forældrene til din teenagers bedste venner, så de sammen kan komme afsted.

Dette er virkelig en personlig gave, som vil kunne skabe ægte juleglæde. Og samtidig vil det få teenageren til at føle sig mere voksen, når han eller hun får en sådan gave sammen med vennerne – for det, at du sender dem på tur udviser også tillid.

Se udvalget her →


Juleønsker til børn

Juleønsker til børn

Legetøj

Legetøj juleønskerSpørger man børn om deres juleønsker, så vil de med sikkerhed sige legetøj. Det er en stor del af deres liv, om de så går i vuggestue, børnehave eller skole.

Husk at købe legetøjer til den rigtige aldersgruppe, så de får maksimalt ud af det. Det er ret nemt at købe legetøj, da nyt og spændende legetøj også er i høj kurs.

Det behøver dermed ikke være det samme legetøj, som de allerede interesser sig for. Det kan det dog sagtens, og er de f.eks. fan af Lego, så er det også altid spændende med en ny pakke Lego.

Ellers er det bare at surfe rundt på de mange netbutikker med legetøj, så får du hurtig en masse inspiration. De fleste butikker har desuden en funktion med mest solgte varer, den kan du også bruge til at finde dette års populæreste gaver.

Se udvalget her →


Ny cykel

ønske til jul - ny cykelEn ny cykel er en fantastisk gave, som vi nok alle sammen kan tænke tilbage på med glæde. Denne store gave, som ikke engang kan være under juletræet og må hentes ude i skuret er bare noget helt særligt.

For mange børn er deres cykel ligesom en bil for voksne, og det er noget de holder meget af. Om det så er en løbecykel, scooter eller en cykel for lidt større børn, så vil den skabe stor glæde.

Mon ikke cyklen skal prøves allerede samme aften, ellers skal den i hvert fald ud at køre den næste dag. Det er også en gave, som er virkelig nyttig og styrker barnets motorik.

Se udvalget her →


Hvad skal jeg ønske mig i julegave?

Hvad skal jeg ønske mig i julegave?

Det kan være svært selv at finde på juleønsker, da man måske ikke lige står og mangler noget. Samtidig har vi travlt i hverdagen, så mange får ikke lige stoppet op og tænkt over julegaveønskerne – og det er uanset om vi er mand eller kvinde.

Det er dog lidt synd, da det både er skønt at give og få julegaver. Derfor fratager man lidt de andres mulighed for denne glæde, hvis man ikke kommer med nogle gode juleønsker.

Tag derfor tiden til at tænke dig om, så skal du nok finde på noget godt. Og hvis du kommer på noget du mangler i løbet af året, så skriv det ned og gem ønskerne. Så har du altid ønskerne klar, når du bliver spurgt til dem.

Mangler du virkelig ikke noget, så tag et kig på oplevelsesgaverne. Om du er til lækker mad og drikke, action eller wellness, så er der noget for enhver smag – oplevelser kan man aldrig blive for rig på.

Spar penge på julegaverne

Der kan være mange penge at spare, hvis du køber dine julegaver i god tid. På denne måde bliver der råd til mere, og så kan alle måske få lige det, som de ønsker sig aller mest.

Det er samtidig en ekstra kærlighedserklæring, at man har været tidligt ude og tænkt på de andre i så god tid. Det er der ikke mage, som kan prale af, og det viser virkelig engagement og omtanke.

Julegaverne er ofte billigst på nettet, da butikkerne her har lavere omkostninger end de fysiske butikker. Der er også rigtig stor konkurrence mellem netbutikker, så chancen for et godt tilbud er ofte størst på nettet.

Back to top button