Gave til kæresten

Der er altid en god anledning til at forkæle kæresten med en dejlig gave. En måde at forkæle din partner er ved at finde en personlig gave til kæresten. Uanset om din kæreste fortjener en gave i en speciel anledning eller ej. Anledningen kunne være årsdag, bryllupsdag, jule- eller fødselsdagsgave. Det kan også være du bare synes, han eller hun har optjent lidt ekstra forkælelse. Uanset hvad årsagen er, kan du let finde gode gaveidéer – og vi kommer her med en hel guide og gaveideer til at finde den helt rette gave til hende eller ham.

Heldigvis kan du sagtens finde en god gave til kæresten som giver jer begge en oplevelse fuld af velvære, romantik og sensualitet. En sød gave til hende eller ham har ingen alder, og vil være en værdsat tanke som kan gøre gavn for et hvilket som helst forhold. Intet siger, ”jeg elsker dig” som en sød gave til hende eller ham du holder af.

Læs med her og bliv inspireret til årsdagen, fødselsdagen eller bare en weekend udover det sædvanlige. Vis din kæreste at du holder af hende med en eller flere af disse skønne gaver.


Indholdsfortegnelse

Oplevelser – som I kan nyde sammen

Oplevelser - som I kan nyde sammenEn gaveidé som virkelig er i parforholdets ånd er oplevelser, som I kan nyde sammen.  En sådan gave vil ikke alene give din partner en god oplevelse, som de senere kan se tilbage på med et smil på læben. Det vil også være et minde, I kan dele med hinanden. Det er en pæn gestus, som styrker parforholdet. Find en oplevelse som passer på din kærestes interesser og præferencer, og vis dem, at du ved, hvad de kan lide, samt at du har lyst til at tage del.

Eller gør noget helt andet. Få en oplevelse, som ingen af jer har talt om eller overvejet, og lad overraskelsesmomentet være en del af gaven. Den uventede oplevelse kan være en af de mest mindeværdige.

Der er mange muligheder indenfor oplevelser I kan nyde sammen, men et par eksempler er:

  • Spaophold
  • En hyggelig brunch
  • En vild oplevelse med faldskærmsudspring
  • Kroophold
  • Dinner in the dark
  • Flødebollekursus og meget mere…

Se udvalget her →


Romantisk ophold

Romantisk opholdDe bedste gaver til kæresten er af romantisk natur. Har I lyst til en weekend bare til jer selv? Så tag et ophold væk hjemmefra, og nyd hinandens selvskab et nyt sted.

Tag på hotelophold, bo på et gods eller kom væk fra det hele med et ophold i en lodge midt i naturens idyl. Der er rig mulighed for at danne gode minder på et romantisk ophold.

Eller hvad med et gourmetophold? Perfekt for jer der virkelig elsker at forkæle smagsløgene og oveni hatten nyde et dejligt ophold i en blød seng.

Som en gave til kæresten kan du vælge at tage et ophold et sted, hvor din partner har en speciel tilknytning, historie eller drøm. Det giver dig mulighed for at deltage, og I kan i sidste ende knytte jer endnu tættere sammen.

Du kan også vælge et ophold efter dine egne præferencer, hvor du som en gave til ham, kan lade din kæreste få indblik i dine drømme. Bånd som skabes på et romantisk ophold varer ved.

Se udvalget her →


Spahold

spaophold for 2Et spaophold er sansernes fest. Her vil du få mulighed for at nyde et glas champagne i spabadet, sammen med den du elsker. Det er god afslapning, og den rige stimulering af sanserne vil kunne vække amorinerne på en måde som ikke enhver kæreste gave kan.

Derudover vil der også være fortrinlige smagsoplevelser at finde på et spaophold. Så nyd en aftensbuffet eller en dejlig brunch med din kæreste, og få fuld tilfredsstillelse ud af dit ophold. Det skader ikke med en hyggelig date med god mad midt i al nydelsen. Så forkæl din partner med et afslappende ophold, hvor sanserne er i fokus, og hvor der er masser af plads til tid til bare dig og din partner.

Spaophold har stort fokus på netop bad og afslapning gennem vand. Derfor vil du med sikkerhed få adgang til både spabade og poolområder på et spaophold. Slip din indre vandhund løs, og nyd din partners selskab i de behagelige varme vande. Der er rig mulighed for at nyde vandet, uanset om du vil tage dig en svømmetur, eller om du vil nyde din partners nærvær i det varme spabad med stimulerende bobler.

Se udvalget her →


Wellness gavekort

Wellness gavekortWellness er virkelig blevet omfavnet af danskerne i de seneste år, og det er der ganske god grund til. Wellness dækker over velvære, og begrebet dækker altså over flere forskellige aspekter af det at have det godt. Både pleje af krop og ansigt, mental afslapning og en sund livstil er grundsætninger indenfor wellness. Og er velvære ikke en perfekt gave til kæresten?

Wellness omfavner både massager, hudpleje, træning som yoga, og handler om at have kroppen i balance. Derfor vil et wellnessophold virkelig være en god gave til kæresten, som trænger til lidt velvære.  Med et wellness gavekort, kan du give gaven af velvære, og kan vælge at deltage eller at lade kæresten nyde oplevelsen på egen hånd. Det er helt op til dig. Du kan nyde både, sauna damp- og boblebad på et wellnessophold.

Dertil vil du også kunne fokusere på din ydre skønhed såvel som den indre, da ansigtsbehandlinger og fysisk træning også er en del af, hvad wellness handler om. En del af ånden bag wellness handler dog også om mental og spirituel velvære. Derfor vil du kunne give denne gave til kæresten for at give dem et afslappende ophold, hvor der masser af aktiviteter til den som let keder sig.

Se udvalget her →


Bridgewalking

BridgewalkingEr det ikke afslapning, men adrenalin og spændende oplevelser som fanger dig og din partners interesse? Så kan du også give gaver til kæresten som rammer plet på netop det punkt. Du kan for eksempel give bridgewalking som gave til kæresten, som gerne vil prøve noget nyt og som ikke er bange for højder.

Eller giv den til kæresten som er bange for højder og støt dem i at overkomme frygten. Det styrker et forhold at hjælpe hinanden, og det giver spændende minder som kan få adrenalinen i gang bare ved at mindes oplevelsen. Det skader ikke at skubbe hinandens grænser indimellem. Bare husk at gøre det med måde.

Bridgewalking er et godt valg til en kæreste gave, som er anderledes, mindeværdig og økonomisk overkommelig. Bridwalking er en god idé, hvis budgettet ikke er så stort. Udsigten fra broen vil give et sus i maven som huskes resten af livet. Giv bridgewalking som gave til kæresten, hvis du vil se hverdagen fra en anden vinkel. Mange meter over jordoverfladen vil I kunne nyde synet af forbipasserende trafik under jer. En god oplevelse til de eventyrlystne kærestepar.

Se udvalget her →


Køb en kæmpe bamse til kæresten

Køb en kæmpe bamse til kærestenKøb en sød gave til kæresten ved at give et plysdyr, som er lidt ud over det sædvanlige. Vil du gerne vise din kæreste, at han eller hun fortjener det største og bedste? Så kan du vise det med et enormt tøjdyr. Hvis du køber en kæmpe bamse, giver du en sød og sjov gave som kan overvælde såvel den blødsødne tøjdyrsentusiast som den mest hærdede, mest maskuline mand.

En kæmpe bamse er en god gave, fordi den taler til noget fundamentalt i os. Tøjdyr er billedet på uskyld, barndommens glæde og naivitet, og på mange punkter er det gode kvaliteter at nyde med sin eneste ene. En kæmpe bamse vil også kunne blive en sjov del af hyggehjørnet for din kæreste. Den er velfungerende som pude, når I hygger jer foran fjernsynet lørdag aften eller i hverdagen.

Så vil du gengive barndommens lykke og den følelse af rigdom som opleves, når man får noget som er helt enormt? Så køb en kæmpe bamse til kæresten. Giver du en kæmpestor bamse, giver du en følelse af tryghed som varmer hjertet og som taler direkte til barndommens minder og drømme.

Se udvalget her →


Kæmpe hjertepude

Kæmpe hjertepudeVil du købe en gave til kæresten som er i kærligheds ånd? Så køb en kæmpe hjertepude til at symboliserer kærligheden i netop jeres forhold. Denne gave er perfekt til valentinsdag, som gave ved en årsdag eller andre romantiske anledninger. En kæmpestor hjertepude vil ikke overlade meget til fantasien. Budskabet er klart, og symbolikken i det stor hjerte er ikke til at misforstå. Du holder af din kæreste, og viser det gennem en helt enorm gestus.

Puden er stor nok til at kunne anvendes som en stor og behagelig sofapude eller et godt armlæn. Denne store hjertepude er ikke bare en romantisk gestus, men kan også have anden god anvendelse. Den vil være en hyggelig del af inventaret, og vil være oplagt til at hygge sig med sammen med kæresten til en god film eller måske endda et helt film maraton.

Med en gave som denne viser du din kæreste, at du ikke er bange for at vise, hvor meget du holder af dem. Den vil være et klart budskab om, at du værdsætter din partner og ikke har et problem med, at hele verden ved det. Køb en kæmpe hjertepude, om du vil vise din kæreste, præcis hvor stor din kærlighed er, og gerne deler dit budskab med besøgende gæster.

Se udvalget her →


Gaven til kæresten der elsker fart

Gaven til kæresten der elsker fartEr din kæreste en rigtig bilentusiast? Elsker de fart, lædersæder og aerodynamiske linjer? Hvorfor så ikke give den bedste gave til kæresten med en oplevelse for livet. Giv en tur i en fantastisk sportsvogn og lad dem nyde farten, vinden i håret og de mange finesser på en køretur som ingen anden.

På en tur som denne vil du ikke nødvendigvis kunne deltage selv, da der oftest kun vil være to siddepladser i bilen. Det er jo trods alt biler ment til race, vi taler om. Giver du denne vidunderlige oplevelse som gave vil din partner dog sidde med en instruktør på passagersædet. Instruktøren guider din partner i, hvordan bilen køres, hvordan finesserne anvendes og fortæller om ruten, de skal ud på.

Det er en perfekt gave til kæresten for dig som under din kæreste et minde for livet, især hvis du ikke selv higer efter fart på samme måde. Det giver en helt speciel oplevelse som sætter din kæreste i førersædet på en oplevelse fuld af fart og adrenalinkick. Og er du selv bilinteresseret? Så har I virkelig noget at snakke om bagefter.

Se udvalget her →


Byd på en romantisk luksus brunch for 2

Byd på en romantisk luksus brunch for 2Fortjener din kæreste lidt ekstra forkælelse? Så byd dem på en anderledes date med godt til ganen. På en luksus brunch vil dig og din kæreste kunne nyde alle de lækkerier, som man forventer til en god brunch. Det er typisk det fede, salte og søde som er i fokus ved en brunch buffet, med syrlige mælkeprodukter til at afbalancere smagsoplevelsen.

På en luksus brunch vil I kunne forvente morgenmad, man forbinder med Storbritannien, nemlig røræg, bacon og salte pølser. Det er dog også meget normalt at finde amerikanske pandekager med ahornsirup og marmelade blandt retterne. Der vil også typisk være græsk yoghurt, forskellige oste, frugt, marmelader, friskbagt brød og en bred vifte af drikkevarer at finde ved en brunch.

Så vil du forkæle din kærestes smagsløg med en helt fantastisk smagsoplevelse, og gerne en som er lidt anderledes end de sædvanlige restaurantmiddage? Så stå tidligt og inviter din kæreste på en brunch for to.

Se udvalget her →


Smag på chokolade sammen

Smag på chokolade sammenDu kan aldrig gå galt med en chokoladesmagning. Skønt kvinder har et omdømme for at være værst, når det gælder chokoladetrang, er det ikke mange mænd som vil sige nej til en chokoladesmagning. Det er en perfekt anledning til at nyde hinandens nærvær og samtidig få en smagsoplevelse, som I sent vil glemme.

En chokoladesmagning er en oplagt oplevelse for par, da I vil kunne diskuterer de forskellige chokolader og blive klogere på hinandens præferencer. Eller måske ved du allerede, hvad din partner fortrækker, og kan derfor have en forventning om, hvilke chokolader han vil synes bedst om. Det kan lede til små indbyrdes gættekonkurrencer i en kærlig ånd.

At smage på chokolade sammen er en god gave til kæresten næsten uanset, hvem din partner er. Chokolade taler sit eget sprog, og taler til os på et grundlæggende plan. Det vil helt garanteret være en hyggeligt og lækker oplevelse som samtidig kan være lærerig og spændende. Dine smagsløg og din kæreste vil elske at tage med på en date som denne.

Se udvalget her →


Giv en kreativ gave til kæresten

Vil du gerne give din kæreste noget som er kreativt, samtidig med at det er passende for din partner? Vil du gerne finde på noget originalt, som ikke hvem som helst giver sin kæreste? Så findes der mange muligheder som er anderledes end de mere sædvanlige parmiddagsdates.

Du kan for eksempel vælge at tage din kæreste med på en rejse, hvor I kan lære noget nyt. Måske er din kæreste interesseret i specialøl, IPA, humlemænger og øllens IBU? Så kan du overveje at tage ham eller hende med på et kursus i ølbrygning. Det er en kreativ gave til kæresten, da I begge kan få lov til at lære noget, mens I nyder hinandens samvær og kan fordybe jer i din, din partners eller jeres fælles interesse.

Eller måske har din kæreste længe snakket om, at hun gerne ville kunne slænge sig elegant omkring en poledancing pæl. Hvorfor så ikke give hende chancen? Giv en lektion i poledancing i gave til kæresten, og vær den opmærksomme støtte under lektionen. Du vil give hende en chance for at styrke muskler fordelt over hele kroppen, og vil samtidig få en chance for at opleve din kæreste i et nyt sensuelt miljø.

Se udvalget her →


Giv en sød gave til kæresten

Se også: Gaver til ham

Giv en sød gave til kæresten

Vil du gerne give en gave som er betænksom og sød? Vil du gerne give kæresten en gave som er romantisk uden at stille krop til det sensuelle? Så kan du tage en simplere rute og invitere din kæreste på en tur ud i naturen.

I kan for eksempel tage en tur på mountainbike gennem Danmarks bakkefyldte landskab sammen med en guide, som kan fortælle om omgivelserne I cykler igennem. På en sådan tur vil I også kunne tale med de lokale, som stolt vil vise sin hjemstavn frem, og fortælle om det som gør stedet specielt.

Du kan også give en god gave til kæreste ved at invitere dem på bådtur. Med en tur gennem en storbys kanalsystemer eller en fjords stille vande, vil I kunne nyde vinden i håret, lyden af de skvulpende bølger og føle jer som en del af naturen. Det er en fantastisk gave til kæresten, da I her virkelig vil kunne føle jer alene med hinanden midt ude på vandet. Naturen er et godt mål for en dejlig date med den eneste ene. Det vil blive et uforglemmeligt minde uanset vind og vejr.

Giv en hjemmelavet gave til kæresten

Den bedste gave at give vil muligvis være den som er hjemmelavet. Der er få ting så personlige som gaver, man selv har udfærdiget. Uanset om du strikker en sweater, maler et maleri eller står for et overdådigt måltid, så er en hjemmelavet gave til kæresten et perfekt valg til enhver tid. Det vil altid føles ekstra specielt at få en gave som kommer direkte fra hjertet.

Og hvilken anden gave kommer mere direkte fra hjertet end den hjemmelavede gave til kæresten?

Det er en god idé at udfolde dig kreativt og at anvende din hobby, når du vil udfærdige en gave til kæresten. Er du for eksempel kyndig i strikkekunsten, har du rig mulighed for at lave din helt egen julegave til kæresten baseret på din egen fantasi og handlekraft. Du behøver dog ikke være kreativ indenfor et specielt fag for at kunne forkæle din partner med en dejlig personlig gave.

Du kan også give gaven af en dejlig brunch. Med et gavekort til en række af brunch caféer at vælge imellem vil I sammen kunne vælge netop det brunch måltid, I begge har allermest lyst til. Der er mange muligheder, når det handler om at lave hjemmelavede gaver til kæresten. Det handler bare om at være lidt kreativ.

Hvad er en god gave til kæresten?

Det spørgsmål findes der naturligvis ikke et enkelt svar på, da alle mennesker er forskellige og unikke. Der er dog nogle ting som går igen for de fleste mennesker, og derfor kan vi tage nogle af de grundlæggende råd.

En god gave til kæresten vil i de flestes øjne, være en gave som kæresten kan nyde. Det kan være en dejlig oplevelse at kunne nyde gaven sammen, men det er ikke et krav, da der også er dejlige følelser involveret i at fortælle om en god oplevelse til sin partner.

Det vigtigste er altså, at I begge har en form for deltagelse, uanset om I begge aktivt er med, eller om den ene af jer er støttende og udviser oprigtig entusiasme.

Et andet godt råd er at vælge en gave som taler til din kæreste. Vælg en gave som passer til din kærestes interesser, eller vælg et spisested som serverer mad de kan lide. Det bedste vil dog ofte være, hvis I begge er lige begejstrede for en specifik type aktivitet eller mad, da I så vil kunne nyde hinandens glæde på samme tid. Husk på at en gave for kærestens skyld gerne må gavne dig også.

Se også: Gave til hende

Hvor dyr skal gaven være?

Det er ligeledes et spørgsmål, som det er svært at komme med et endegyldigt svar på. Kærligheden har som bekendt ingen pris, men misforstå ikke den sætning. Skønt det er rart at spendere en stor sum på den helt perfekte gave, er det ikke et krav at anvende hele sin opsparing for at kunne udvise betænksomhed og måske endda overraske sin partner. Det er ikke så meget prisen på gaven som er vigtig, men snare tanken bag gaven som betyder mest.

Er du i tvivl om, hvor dyr en gave du skal købe til din kæreste, er det smart at starte med at overveje dit budget. Hvor meget har du reelt råd til at bruge på gaven? Dernæst kan du overveje, hvor stor en begivenhed I skal fejre. Fejrer I bryllupsdag? Fødselsdag? Eller vil du bare overraske din kæreste med en sød gave?

Det kan være smart at overveje disse punkter, når du beslutter, hvor dyr en gave du vil give til din kæreste. Men vær ikke alt for nervøs. Husk, det er tanken som tæller. Og giver du en gave til din partner er budskabet klart. Din kæreste er værdsat, og det vil du vise dem.

Back to top button