Julegaveideer

At finde på de helt rigtige julegaveidéer kan være svært. Julegaveideer kommer sjældent af sig selv, men man kan benytte sig af et par gode tricks, hvis man vil være bedre til at komme på idéerne.

Indholdsfortegnelse

Tips til julegaveideer

Tips til julegaveideerDet første tips, hvis man vil finde på julegaveideer er at forestille sig en helt almindelig dag for den person, du ønsker at give en julegave. Forestil dig personen stå op om morgenen, tage tøj på, spise morgenmad og gøre sig klar til dagen. Er der noget i den rutine, der kan afføde julegaveideer? Sådan gennemgår du hele dagen i fantasien og finder på gode julegaveidéer.

Et andet trick er at undgå at komme på alt for traditionelle julegaveideer. I de seneste par år er det blevet populært at give ”oplevelser” som julegave, og her kan være mange gode julegaveidéer.

I den kategori er for eksempel:

1. Abonnementer (månedsblade, tidsskrifter etc.)
2. Mad (gavekort til restauranter, madkurve etc.) – Kan købes her »
3. Ferie (gavekort til ferier, kro-ophold etc.) – Kan købes her »
4. Personlig pleje (ansigtsbehandling, kurophold etc.) – Kan købes her »
5. Underholdning (biografture, gocard-baneabonnement etc.) – Kan købes her »
6. Julegaver til kældedyr, få ideer på petty.dk

Hvordan sikres julegaveideer?

De fleste danskere kender det: Julen nærmer sig hurtigere end ventet, men hov, hvad med julegaver?! Alt for ofte bliver julegaver handlet i sidste øjeblik, hvor man farer forvildet rundt i butikkerne for at komme på gode idéer til julegaver til vennerne og familien. Hvad med en urtepotteskjuler til mor?! Eller hvad med en pibe til far?! Er det gode julegaver eller har de allerede, hvad de skal bruge?

Gode julegaver ?

gode julegaveideerDet behøver slet ikke at være så svært at finde på gode julegaver. Man skal bare være klar i god tid og sørge for at skrive det ned – hver gang, man kommer på en god idé. Måske fortæller ens bedste veninde allerede i sommerferien, at hun har brug for et krøllejern. Det er nærmest en henkastet bemærkning som hun glemmer igen, men det er DIN opgave at huske det, og skrive idéen ned, så du er klar med de helt rigtige julegaver, når julen nærmer sig!

En andet godt tips, når man skal finde på julegaveideer er at skrive idéerne ned så snart, man kommer på dem. Det kan være, at din gamle far i sommerferien siger, at han godt kunne tænke sig en ny fiskekniv. Han får aldrig købt den, og glemmer alt om, at han ønsker sig den, men her er det din opgave at skrive idéen ned, da du ellers har glemt alt om den, når julen nærmer sig. Får han sin fiskekniv juleaften, vil han være fuld af forundring: ”Hvordan vidste du, at jeg ønskede mig en ny fiskekniv?!”

Den perfekte julegave er sikret!

Økonomi og julegaver

Det herligste ved at være i god tid med julegaverne er, at du også kan spare en masse penge. Sagen er nemlig, at forretningerne sætter priserne op, når julen nærmer sig. Det betyder, at man meget nemt kan betale næsten det dobbelte for bestemte varer. Køber du dermed dine julegaver i god tid. For eksempel midt under sommerferien, hvor forretningerne i centrum af byerne hungrer efter omsætning. For dig er det det helt rette tidspunkt at tænke på julen, selvom det sommetider kan være svært at tvinge sig selv til den midt i sommervarmen.

Når man kommer julegaverne midt i sommerferien skal man dog være sikker på, at de også holder, når julen nærmer sig. Måske køber veninden selv det krøllejern, som hun ønsker sig, eller også har hun måske besluttet at få fladt hår hele vinteren. I så fald må man lade være med at ærgrer sig – der er sikker andre i omgangskredsen, der kan bruge de julegaver, er blev i overskud.

Få julegaveideerne her

  • Vi har skrevet en artikel om julegaver til hende, der giver dig massevis af gode gaveideer til hende. Du kan læse artiklen her.
  • Find gaven til ham der har alt her.
  • Find julegaveideer til din mor her.
  • Find gaven til din far her.
  • Julegaveideer til din søde kæreste finder du her.
Back to top button