Oplevelsesgaver til manden der har alt

Juletiden nærmer sig, og jul er lig med gaver. Kvinder har som regel lister op og lister ned med ønsker til plejeprodukter, køkkenmaskiner, tøj, sko, osv. Mændene er straks en anden sag. Har du en mand, en kæreste, en teenagesøn, en ven, en far, en farfar eller en anden mandlig person, der i år skal have en julegave, men som har store problemer med at komme på gaveønsker, så læs med her for gode ideer til gaveoplevelser til mænd.

Indholdsfortegnelse

Til adrenalinjunkien

faldskærmsudspring

Må der gerne være fart over feltet og adrenalin i blodet, er et faldskærmsudspring en oplagt gave. Frit fald fra 3000 meters højde er en oplevelse, der sent vil glemmes. Alt er tilrettelagt, og egentlig skal han bare møde op (måske med et heppekor eller en anden modig sjæl, der vil dele oplevelsen). Alt er inkluderet lige fra instruktion til udstyr, flyvning, spring og et efterfølgende certifikat.

Book oplevelsen her →

Lækre biler

kør ferrari

Er din mand eller din far typen, der ruller vinduet ned og tysser på jer, når en fed bil nærmer sig? Giv ham glæden ved at være føreren af den anden bil. Lad ham testkøre en Ferrari 458 og se smilet brede sig, når accelerationen overrasker, og han mærker de mange hestekræfter i V8 motoren.  300 km/t er ingen sag, den går fra 0 – 100 på 3 sekunder og koster intet mindre end 4,8 mio. kr. En Ferrari 458 kan få enhver mand til at opføre sig som en lille dreng.

Book oplevelsen her →

Øl og vin

En mere rolig og afdæmpet gave til manden, der har alt, er ølsmagning eller vinsmagning afhængigt af hans præference. Selve oplevelsen kan kombineres med en god frokost før eller en middag efter, så I kan nyde hele dagen sammen.

Ølsmagning

De fleste mænd elsker øl, så hvem vil ikke gerne have en ølsmagning i gave? Ølsmagning foregår på Braunstein Bryggeri i Køge og indeholder:

  • Rundvisning
  • Ølsmagning
  • Mulighed for tilkøb af grillpølser
  • Mulighed for at blive i baren efter ølsmagningen

Oplevelsen er for 2 personer og er perfekt at dele.
Book oplevelsen her →

Vinsmagning

Vinsmagning

Er vin et større hit hos modtageren, er det selvfølgelig en vinsmagning, der skal under juletræet. Vinsmagningen kan foregå i enten København eller Aarhus. Med i oplevelsen følger:

  • Vinsmagning af 2 – 3 timers varighed
  • 6 – 8 vine
  • Brød og vand

Book oplevelsen her →

I København er der frit valg mellem Kjær & Sommerfeldt på Gl. Mønt eller Le Raït på Teglgårdsstræde, mens lokationen i Aarhus er Kjær & Sommerfeldt i det gamle Østbanepakhus.

Derfor ønsker mænd sig aldrig noget

Mænd har generelt en ringere tålmodighed end kvinder, og det kommer ofte til udtryk i, at hvis de mangler noget, så køber de det som regel selv inden for ganske kort tid. De har simpelthen ikke tålmodigheden til at vente flere måneder på næste fødselsdag eller på juleaften. Er plæneklipperen stået af, er der behov for en ny nu. Mangler han et specielt stykke værktøj, kan han ikke komme videre uden, og så køber han det selvfølgelig med det samme.

En anden årsag er, at mænd generelt set er mere praktisk anlagt end kvinder. Har de en shampoo i badet, tøj i skabet og sko i entreen, så er der ingen årsag til at ønske sig noget nyt. Der findes selvfølgelig undtagelser, men hvis du læser med her, kender du helt sikkert typen. Kvinder er som regel mere tilbøjelige til at forelske sig i en ny parfume eller en lækker cardigan, selvom skabet er propfyldt i forvejen. Beslutter du alligevel at købe en parfume eller en fin t-shirt til manden, der har alt, tager du en chance og risikerer følgende:

  1. Han bliver rigtig glad, fordi parfumen dufter skønt, eller t-shirten sidder godt. Han havde ikke selv indset sit behov, men manglede måske alligevel lidt nyt.
  2. Han bliver skuffet. Han har jo rigeligt med parfume og tøj i forvejen. Det var derfor, han ikke ønskede sig det.
  3. Parfumen eller t-shirten var ikke lige ham, så han bytter gaven og beholder pengene.

Om du bør købe noget materielt, der ikke står på listen, afhænger helt af, hvor godt du kender modtageren. Har I været gift de sidste 25 år, ved du med stor sandsynlighed, hvordan han vil reagere på et par nye underbukser. Er det en gave til en fætter, som du ser til den årlige familiefest, er det ikke sikkert, at det er værd at tage chancen.

Oplevelser bliver altid taget godt imod

En t-shirt kan sidde forkert, og parfume er en smagssag. Oplevelser kan bruges af alle. Fordelene er, at gaven ikke skal bruges med det samme. Der er 2 eller 3 års løbetid afhængigt af den specifikke oplevelse. Modtageren kan bruge gaven, når det passer ind i kalenderen, hvilket ikke er tilfældet hvis du vælger en datobestemt oplevelse som en koncertbillet. Oplevelsesgaverne fås i så mange forskellige varianter, at der er noget for enhver mand. Nogle kræver, at du kender modtageren godt. Det er f.eks. ikke alle mænd, der har mod på et faldskærmsudspring. Andre oplevelser som vin- eller ølsmagning vil falde i god jord hos de fleste.

Få flere julegaveideer til ham her.

Back to top button