Udendørs julepynt

I flere hundrede år har det været en fast dansk juletradition at pynte hjemmet op i december måned. Med tiden er det blevet mere populært også at udsmykke haven og husets ydre med udendørs julepynt.

I den mørke tid giver det da også god mening at udnytte de tidlige solnedgange til at lade havens julebelysning komme til sin ret — til glæde for forbipasserende og som en stemningsskabende faktor, der møder dine gæster, allerede før de når til din hoveddør. Der kommer hele tiden flere produkter på markedet, og det er nemt at få idéer til udendørs julepynt, der passer til enhver have.


Udendørs julepynt med lys

Udendørs julepynt med lys

Udendørs julelys er essensen af udendørs julepynt. Lyskæder kan fås i et hav af forskellige farvekombinationer og længder, og LED-lys fås nu også i varme toner, som passer perfekt til julens hyggelige atmosfære. Udsmyk for eksempel dine træer eller buske med lysnet, som er nemme at påføre og som findes i mange forskellige størrelser.

Brug også en lyskæde udendørs, for eksempel rundt om hoveddøren eller omkring indgangspartiet, eller hæng et lysforhæng langs tagrenden for at skabe illusionen om lysende istapper, der drypper fra taget.

Lanterner er også en klassisk vej til udendørs julelys. Stil lanterner foran din hoveddør, eller lad dem vise vejen dertil langs stien fra havelågen.

Hvis du er til farverig julepynt, kan du gå på jagt efter LED-oplyste figurer som for eksempel nisser eller snemænd. De tager udsmykningen til nye højder, og er med sikkerhed et hit, hvis der er børn i husstanden.

Se udvalget her →


Julepynt udendørs tilbud

Det er blevet lettere end nogensinde før at finde udendørs julepynt på tilbud på nettet. Tag dig blot god tid til at finde frem til de bedste priser. Der er også penge at spare ved køb af det rigtige udstyr — sørg for eksempel for at vælge LED-lyskæder frem for lyskæder med glødepærer, da de holder længere og er billigere i drift.

Ved online køb af julepynt kan du desuden se målene på produkterne og eventuelle kabellængder og med det samme tjekke, om de passer.

Idéer til udendørs julepynt

Hvem siger, at juledekorationer kun er til indendørs brug?

Du kan med fordel samle kogler, gran, mos og bær og lave rustikke juledekorationer til udendørs brug. Dekorer et havebord med naturelementerne og placér et LED-lys i midten.

På denne måde sikrer du, at flammen ikke går ud, når det blæser samt at gløder ikke får fat i pynten. Nyd en hyggelig stund rundt om bordet med tæpper og varm gløgg.

Pryd eventuelt din hoveddør med en krans af sammenflettede grene pyntet med engle, hjerter og glimmer. Som et alternativ til kransen kan du klippe et par grangrene af juletræet i stuen, binde den sammen med en sløjfe i et smukt bånd og hænge dem på døren.

For at mikse det gamle med det nye — og naturen med det elektriske — kan du vikle en batteri- eller solcelledrevet lyskæde rundt om dørpynten.

Se udvalget her →

Læs også om: Hjemmelavet julepynt

Back to top button