Julepynt til vinduer

Det er for alvor tid til at sprede god stemning og hygge, når julen står for døren. En højtid som mange danskere sætter en ære i, at gå all in på. Dette gælder naturligvis både gaveshopping, konfektlavning og de brunede kartofler. Men det hele starter lang tid før d. 24. december er i gang. Allerede i slutningen af november er mange danskere i gang med de første, og måske vigtigste, juleforberedelser – julepynten.

Mange mennesker kan lide at gå amok med pynten i hjemmet, men ønsker måske også at sprede lidt julestemning til de forbipasserende. Derfor finder du ofte julepynt til vinduer i de danske hjem. På den måde nyder du nemlig ikke alene godt af din pynt, men får også spredt lidt hygge til de personer, der skulle lægge vejen forbi dit hjem.

Men hvilke typer af pynt er egentlig bedst egnede til at pryde dit vindue? Det er bestemt en smagssag, så hold dig endelig ikke tilbage, hvad end du er til klassisk dansk julepynt, eller det mere moderne og farvekoordinerede sølv-hvide look.


Indholdsfortegnelse

Julepynt til vinduet med lys

Julepynt til vinduet med lysEt sikkert julehit, som kan få enhver juleentusiast i den rette stemning, er julepynt med lys. Hvad enten der er tale om levende lys i en lille, fin julestage eller de velkendte jule-lyskæder, så er det med til at skrue en ekstra tak op for for hyggen ved juletid.

Se udvalget her →


Julestjerne med lys i til vinduet

Julestjerne med lys i til vinduetHos flere forhandlere af julepynt, kan du købe stjerner, der lyser lidt ekstra klart i juletiden.

Mange steder fås de som lamper, der let kan hænges op i vinduerne, så de ses udefra.

Disse fås også mange forskellige størrelser, og kan derfor tage sig godt ud i både store og små vinduer.

Se udvalget her →


Julelys til vinduet

Julelys til vinduetNummer et over hyggespredere er naturligvis de de levende lys. Ved juletid kan man købe de små og lange julelys, som passer i mange julestager. Sæt dem i en lille fin stage i vinduet, og de fine levende lys kan ses på lang afstand.

Se udvalget her →


Små træjuletræer

Små træjuletræerEn klassiker for julepynt er juletræerne. Disse fås også i små udgaver, som kan sættes i din vindueskam. Eksempelvis findes der små lysetager i træ formet juletræer, hvori man kan putte de fine julelys, man indkøber ved juletid.

Se udvalget her →


Hjemmelavet julepynt til vinduet

Hjemmelavet julepynt til vinduetHvis du vil finde dekorativ julepynt til vinduer, behøver du heldigvis ikke gå ud og bruge en formue på det helt dyre designer-pynt. Der findes både nemme, billige og ikke mindst hyggelige måder at dekorere dit vindue på, så det er klar til julens kommen.

Man siger i daglig tale, at juletid er familietid. Det er derfor oplagt at samle familien om middagsbordet, til en omgang klippeklister, så i selv kan lave hjemmelavet julepynt til vinduerne.

Heldigvis findes der meget julepynt, som tager sig godt ud hængende – der er derfor massere af muligheder for selv at lave julepynt til vinduer, som du kan have hængende. Her kan man for eksempel give sig i kast med at flette julehjerter eller julestjerner, som kan hænges enkeltvis op i vinduet. En snor med hjemmelavede kræmmerhuse i vinduet, er også både nemt og dekorativt.

Idéen med kræmmerhuse på snor, er ligeledes egnet, hvis du mangler julepynt til store vinduer. Kræmmerhusene er nemme at folde, og har man store panoramavinduer, kan små julekugler hurtigt komme til at se ud af lidt. En idé kan derfor være at få fat i noget større papir, og gå i gang med at folde kræmmerhuse i store størrelser. På den måde kan de store vinduer også komme til sin ret ved juletid.

Back to top button