Hjemmelavet julegaver

Op til jul går vi alle og hygger med venner og familie, og det er en tid, hvor der bliver sat lidt ekstra tid af til at værdsætte hinanden og at være sammen med dem, man har kær. Desuden er det tiden, hvor man giver hinanden gaver og glæder hinanden. Kan du ikke finde tiden til at lave en hjemmelavet julegave, så kan du finde gode forslag til “købegaver” her. Især med en personlig gave sætter du et smil på modtagerens læber, og hvad er mere personligt end at lave gaven selv? Læs med her og bliv inspireret til hjemmelavede julegaver!

Indholdsfortegnelse

Gør-det-selv for alle aldre

hjemmelavet julegave med lyskædeHos Creative Company har de helt styr på det der med gør-det-selv og kreativitet! Her finder du alverdens gode idéer til personlige og anderledes gaver, som helt sikkert vil blive husket i mange år frem! Især familiemedlemmer som bedstemødre og tanter vil sandsynligvis blive glade for en hjemmelavet julegave, som de ved, du har brugt tid og energi på at lave specielt til dem. Og det samme gælder for den sags skyld kærester og veninder!

For eksempel vil veninden eller din mor sandsynligvis blive glad for en fin lyskæde med malede rispapirlamper på. Det smarte ved en sådan gave er, at du kan gøre den meget personlig og dekorere den, så den kommer til at passe ind i hjemmet hos modtageren. Kæden her vil helt sikkert sprede lys og glæde i mange år frem!

Du kan også kaste dig ud i at lave personlige pyntepuder eller måske nogle fine knagerækker?

Der er oceaner af muligheder, og på cchobby.dk får du masser af inspiration til hjemmelavet julegaver samt personlig gaveindpakning!

Se mulighederne her →

Personligt pynt til julen – og til baby

personlig julesokDet her er godt nok ikke decideret en hjemmelavet julegave, men det kommer godt derhen af!

Med personligt julepynt fra minegenverden.dk tager du julepyntningen til et helt nyt niveau! Børn i alle aldre vil elske at få en fin julesok med navn på, og forældre vil sætte pris på en personlige hagesmæk til den lille guldklump i familien.  Ud over at den kan gives som julegave til fremtidig brug, kan man også få én, som er særligt tilpasset den første jul for familiens nyeste medlem. Det sætter lige prikken over i’et på julestemningen, og så er det helt suverænt, hvis der skal tages et billede eller to af den lille basse! Det gør aftensmåltidet endnu mere hyggeligt, end det i forvejen er, og så kan en hagesmæk med teksten ”Min første jul” på jo gå i arv til andre børn i familien, så der på den måde bliver lavet en hel lille tradition ud af det! Dét er da hygge og familiekærlighed, der vil noget – den helt rette juleånd!

Se udvalget her →

Læs også: Hjemmelavet julepynt – inspiration

Lav selv de bløde pakker

strik din julegaveEr du kreativ, og har du et godt tag om strikkepindene, så tag da og strik en blød pakke til én af dem, du har kær!

Du kan for eksempel prøve kræfter med en fin, todelt kjole, som enhver kvinde vil elske! Den er perfekt til juleaften, så der er stor sandsynlighed for, den ryger på, så snart pakken er åbnet!

Også familiens børn kan beriges med skønne, hjemmestrikkede gaver. Til en yndig, lille pige er en strikket jakke et godt valg, og hvis der er en fyr i familien, går du helt sikkert ikke galt i byen med en lækker, varm striktrøje. Når julen er ovre, har vi endnu et par kolde måneder i vente, så den vil uden tvivl blive nyttig og vil blive brugt flittigt – og hver gang bliver der så sendt en lille tanke til dig, som har siddet og nørklet med at få den helt perfekt!

Der er masser af forskellige muligheder, og med en personlig, blød pakke vil vintermånederne pludselig blive meget bedre, end hvad de ellers typisk har ry for! Du kan få inspiration til både striktrøjer, jakker, kjoler, strømper og alverdens andre ting og sager på rito.dk!

Se udvalget her →

Hjemmelavet pynt til den hyggeligste højtid på året

strik nisseUd over at du kan lave fine julegaver til venner og familie, kan du også snildt selv lave din egen julepynt. Når december er over os, er det svært at komme uden om nisser, gran og pynt i lange baner, og det bliver jo kun bedre, hvis det er en personlig og hjemmelavet pynt, der fylder stuen derhjemme!

På denne side finder du masser af idéer til hjemmelavet julepynt, som du kan hygge dig med på de kolde aftener op til jul! Du kan lave forskellige nisser, som kan sidde rundt omkring i hjemmet og sprede vaskeægte julestemning eller selv hækle det bogmærke, der skal bruges til at holde styr på, hvor langt I er kommet i julekalenderen eller julebogen. Eller måske til at markere, hvor i bagebogen du finder den allerbedste opskrift på vaniljekranse eller brunkager!

Du kan også vælge selv at lave det pynt, der skal på træet den store aften! Hvad end du er til hjerter, kranse eller julemænd, kan du selv hækle dem, og da de først skal bruges hen imod slutningen af december, er det en oplagt aktivitet til de kolde decemberaftener!

Se udvalget her →

Gaver til kreative børn og voksne

Gaver til kreative børn og voksneUd over at du selv kan være kreativ og lave personlige gaver til dine nærmeste, kan du også med en gave opfordre til at udforske kreativiteten. Hvis for eksempel der er et barn i familien, som i dine øjne har potentiale til at blive en yderst kreativ sjæl, så opfodr da til, at dette bliver udnyttet!

Du kan købe masser af kreative gør-det-selv-sæt, som børn vil få glæde af, og som indbyder dem til at være kreative. Og hvis du er heldig, får du så en personlig, hjemmelavet julegave retur næste år! Det er imidlertid ikke kun børn, der har godt af at være kreative – også mange voksne nyder at bruge deres hænder og fifle med forskellige ting og sager. Til dem kan du finde gaveidéer her. Især er malebøger blevet meget populære blandt voksne inden for de seneste år, da det mindsker stressniveauet. Hvis det er en sådan, du er på udkig efter, kan du for eksempel vælge en flot, japansk inspireret én af slagsen!

Se udvalget her →

Vi håber du fik nogen gode idéer til hjemmelavet julegaver!

Back to top button