Rosendahl julepynt

Jul er lig med hygge og traditioner, og det afspejler julepynt i hvert fald. For nogle er jylepynt lig med gamle arvestykker, som er blevet nedarvet i generationer. For andre er det lig med glitrende julekugler i forskellige farver. Alle med bare en lille snert af juleglæde har en holdning til, hvordan julepynten skal se ud.

Rosendahl har derfor prøvet af indfange disse forskelligheder med fantasifuldt jylepynt, der samtidig bærer præg af den traditionelle juleånd.

Rosendahl julepynt er lavet som en produktserie, der går under navnet Karen Blixens Jul, og er designet af Ole Kortzau og Jette Frölich. Juleserien er lavet ud fra Karen Blixens ånd og består bl.a. af adventsstager, juleophæng og julestjerner.

Rosendahl er også hovedsponsor for Karen Blixen Museet, hvilket betyder, at hver gang du køber et stykke julepynt fra Rosendahl, så støtter du også museet, hvor en del af pengene går til nye udstillinger. Du kan altså købe julepynt med god samvittighed hvilket kan være tiltrængt i december måned, hvor det materielle fylder mere end ellers.


Rosendahl topstjerne til juletræet

Rosendahl topstjerne til juletræet

Rosendahl sælger fine julestjerner til juletræets top. Al Rosendahls julepynt er enten lavet i 24 karats forgyldning eller forsølvet med sterlingsølv, hvorfor de også har topstjerner i henholdsvis guld og sølv.

Julestjernerne har de helt rette størrelser i forhold til at tiltrække opmærksomhed, men uden det bliver overdrevet. Stjernerne har et klassisk præg over sig, men de er også stilrige, så de passer både til et traditionelt og moderne juletræ.
Se udvalget her →


Rosendahl juleophæng

Rosendahl Juleophæng

Karen Blixens juletræer var kendte for at være yderst elegante og dekorative med nøje udvalgt julepynt. For at indfange dette består Rosendahls juleophæng af enkle og klassiske julemotiver såsom engle, stjerner, hjerter og nisser.

Juleophængene er lavet i en skandinavisk stil med fokus på det enkle, men samtidig også det æstetiske. På trods af enkelheden, kan du alligevel være garanteret, at dit Rosendahl Julepynt vil blive lagt mærke til på grund af det flotte design, som pynter på ethvert juletræ.
Se udvalget her →


Rosendahl julehjerter

Rosendahl Julehjerte

Julen er jo hjerternes fest, og derfor består Rosendahls julepynt af flere forskellige motiver med hjerter. Du kan f.eks. købe en hjertekrans, en hjerteengel, et blad hjerte, et blomsterhjerte eller søde nissebørn siddende i et hjerte.

Du kan jo passende købe et juleophæng med hjertemotiv og forære det til en af dine nærmeste som en jule- eller adventsgave for at vise, hvor meget du sætter pris på personen. Her har man nemlig at gøre med en gave, som varer ved, da den vil skabe glæde og nostalgiske minder, hver gang den hives frem til jul.

Se udvalget her →


Rosendahl juleuro

Rosendahl juleuro

Har du flere ting fra Rosendahl julepynt kan du lave en juleuro. Alt du skal bruge er blot en gren, hvor pynten kan hænge, og et sted, hvor grenen kan være. På den måde kan du skabe den fineste juledekoration, som helt sikkert vil få stor opmærksomhed fra dine julegæster.

Ligesom Karen Blixen var nøje omkring sin julepynt, behøver du heller ikke overdynge den med Rosendahl julepynt, men kan bare nøjes med nogle enkelte juleophæng, evt. dine yndlings. På den måde holder du også juleuroen i tråd med Rosendahls design, og det er jo ikke helt dumt.

Se udvalget her →

Back to top button