Julepynt til juletræet

Har du også altid svært ved at vente til det igen bliver jul? Hvis det kribler i fingrene, og du ikke kan vente med at købe juletræspynt, så er du ikke alene. Der er mange som bruger tid på at lave sin egen julepynt i løbet af året, så man, når tiden er inde, kan få et flot pyntet juletræ.

Julepynt kan laves på mange forskellige måder som hver især har sin egen charme. Du kan lave hæklet julepynt til juletræet, såvel som julehjerter i papir eller figurer i strå. Mulighederne er mange, for den som vil pynte sit juletræ pænt og kreativt.


Indholdsfortegnelse

DIY julepynt til juletræet

DIY julepynt til træetDet er mange typer af juletræspynt som kan laves på egen hånd, og det kan være et hyggeligt samlingspunkt for familien at gå sammen om at lave flot pynt til juletræets grønne grene. Vil du lave julepynt til juletræet som har et præg af din personlighed, så kan du spendere lidt tid og give dig i kast med at lave din egen julepynt.

Der findes store mængder med skabeloner og guides i, hvordan du let kan lave julepynt som vil give dit juletræ et helt specielt præg.

Køb DIY kits her →


Hæklet julepynt til træet

Hæklet julepynt til træetEn af de mange forskellige metoder, du kan anvende til at lave din egen julepynt til juletræet, er at hækle det. Man kan få mange timer til at gå med at hygge sig rundt om sofabordet, hvis man sætter sig til at hækle juletræskugler eller lignende, mens man sidder foran fjernsynet med familien.

Se mere her →


Julelys til træet

Julelys til træetEndnu en vigtig del af at få et smukt juletræ, er at sørge for at træet bliver belyst rigtigt. Der er få ting mere varmende for sjælen end et juletræ med lys. Det flakkende lys fra de levende flammer gør meget for at sætte liv i juletræets naturlige skønhed.

Men er du bange for at din julepynt til juletræet bliver sat i brandfare, kan du også købe elektriske julelys til juletræet. Det giver lys til træet på en flot og behagelig vis som ikke sætter din juletræspynt i fare. Man kan sagtens forbinde lysende til en stikkontakt, uden at ledningen vil ligge i vejen, når I danser om juletræet.

Se udvalget her →


Julestjernen til juletræet

Julestjernen til juletræetJulestjernen er velsagtens den vigtigste del af julepynten til juletræet. Julestjernen er kronen på værket, som enhver vil lægge mærke til. Julestjernen til juletræet er næsten en nødvendighed, for mens den øvrige julepynt hører hjemme på træet, er en topstjerne til juletræet at finde på alle juletræer.

Nogle vælger dog en skytsengel i stedet for en topstjerne, og vælger julepynt til juletræet for at få det til at passe sammen. Men uanset hvad så husk at dobbelttjekke at stjernen ikke sidder skævt på toppen af træet.

Se udvalget her →


Julekugler – En julefavorit

Julekugler – En julefavoritNår man tænker på julepynt til juletræet, vil en af de første genstande man tænker på være juletræsjulekuglen. For de fleste af os er julekugler en simpelthen en af de vigtigste former for juletræspynt, og der findes så enormt mange forskellige typer af dem, at man let kan diversificere sin julepynt blot med brug af julekugler.

Uanset om du vil hækle dine egne julekugler, eller om du vil købe smukke julekugler i glas, findes der virkelig mange forskellige typer til ethvert flot juletræ.

Se udvalget her →

Back to top button