Lav selv juledekorationer

I juletiden sætter vi ofte lidt ekstra tid af til at være sammen med dem, vi har kær. Der er fokus på hygge, masser af julegodter og at sprede varme og glæde i en ellers kold tid. Derfor pynter vi også vores hjem op med lys i lange baner, søde nisser og masser af kærlighed! Det betyder blandt andet, at vi kreerer juledekorationer, og hvis du tør kaste dig ud i at lave dine egne af slagsen, så læs med her og bliv inspireret!

Du går aldrig galt i byen med klassiske juledekorationer

FyrrekoglerDer er mange traditioner og normer forbundet med julen, og for nogen betyder det også, at der helst ikke skal ændres på noget! Julen må meget gerne ligne den, vi havde sidste år, og derfor skal man helst holde sig til klassiske juledekorationer og pynt i de kendte farver! Mange har et billede af, hvordan de gode, gamle juledekorationer ser ud, og det handler typisk om noget ler, masser af gran og pynt i rød og guld!

Hos Creative Company har de helt styr på kreativiteten og gør-det-selv, så hvis du mangler materialer til dine hjemmelavede juledekorationer, er det blot om at tage et kig på deres side!

Her kan du blandt andet få forskellige skåle, hvilket er et godt sted at starte, når du skal i gang med højtidens dekorationer, bånd i flere farver samt noget så praktisk som ståltråd, som hjælper dig med at holde styr på det hele! Så er du vist godt klædt på til at gå i gang med at lave dine egne smukke juledekorationer!
Find inspiration her →

Saml familien og lav en dag ud af det

kreativ og hjemmelavet juledekorationAt lave juledekorationer selv er virkelig hyggeligt og så kan det ofte også godt svare sig rent økonomisk, da du ikke betaler for den tid, der bruges på at lave dekorationen. Både børn og voksne i alle aldre kan være med, og hvis familien generelt er glad for at være kreativ, skal I da endelig lave en dag ud af det! Ved at mødes og sammen lave årets juledekorationer, får I en hyggelig stund ud af det, og så kan I desuden få inspiration fra hinanden!

Derudover kan I sammen handle ind til dekorationsdagen, og på den måde spare nogle penge ved for eksempel at køber større partier lys hjem og måske også selv gå i skoven efter gran og mos til dekorationerne. Ellers kan I naturligvis også købe både gran, kogler og mos hjem. Sæt den allerbedste julemusik på, på anlægget, smid nogle pebernødder og lidt julesnolder i nogle skåle og hyg derefter bare derud af med familien! Børnene vil helt sikkert synes at det er sjovt at lave deres egne dekorationer til værelset, og bedstemor vil elske at bruge en dag på at være kreativ sammen med børnebørnene!
Find inspiration her →

Prøv noget nyt med anderledes juledekorationer

Glasflaske med dekoreret lysholderHvis du har mod på at prøve noget lidt andet til jul og ikke har noget imod at der bliver lavet en smule om på julepynten fra år til år, så tag et kig på denne side og få inspiration til forskellige dekorationer til årets hyggeligste højtid.

Du kan for eksempel lave nogle virkelig fine dekorationer ud af glasflasker, som fyldes med forskellige ting og sager og pyntes uden på alt efter smag. Også lanterne er virkelig skønne og fine til at fylde hjemmet med varme og god stemning, og dem kan du også snildt lave selv!

Hvis du har krea-hænderne skruet rigtigt på, kan du også kaste dig ud i at lave et helt lille snelandskab som lysdekoration, eller du kan lave et fint juletræ bestående af en masse forskellige rum, som fyldes med pynt efter dit valg! Det fantastiske ved at lave sine egne juledekorationer er, at du så kan få det lige nøjagtig som du gerne vil have det hvad end du holder dig til rød, guld og glimmer eller du vil kaste dig ud i naturfarver eller alternative julefarver og – materialer. Det er helt op til dig, og uanset hvad du vælger skal det helt sikkert nok være med til at skabe den helt rette stemning derhjemme i stuen!
Find inspiration her →

Få inspiration til juledekorationerne

jule dvd med inspirationHvis du gerne vil lave dine egne juledekorationer i år, men du måske mangler en smule inspiration eller nogle gode idéer til hvordan du skal bære dig ad, så frygt ej! Blomsterdekoratøren Erik Bering guider dig nemlig igennem hele processen på denne DVD!

Her får du både tips og tricks til dekorationerne, en liste over materialer, du får brug for samt inspiration til dækningen af julebordet! Derudover er det naturligvis en fremragende idé at besøge forskellige julemarkeder og få lidt inspiration! Køb nogle æbleskiver og gå en tur rundt på markedet og få idéer. Måske kan du købe nogle af materialerne til dine egne dekorationer, og så kan du sammensætte de forskellige elementer fra dine yndlingsdekorationer lige, som du vil, når du kommer hjem og selv skal i gang med at være kreativ!
Find inspiration her →

Julepynt skal der til

Ud over at du naturligvis skal have et par juledekorationer eller 5 i huset op til jul, skal der selvfølgelig også pyntes op med andet julepynt. Op til jul er det ingen skam at slippe sin indre Gertrud Sand løs, og man skal helst jule til den helt store guldmedalje!

For eksempel kan du allerede ved ankomst byde dine gæster hjerteligt velkommen i dit hjem med et fint dørcover, der spreder julestemning allerede før gæsterne er trådt ind i huset! Du kan også pynte indendørs med julemandens hjælpere eller et smukt snelandskab! Det vil børnene helt sikkert elske! Også et honningkagehus vil uden tvivl falde i god jord ved familiens yngste medlemmer, og hvis ikke du helt kan lykkes med at bage et selv, kan du heldigvis betale dig fra det! Så er du sikker på, huset står år efter år – også selvom du ikke er den helt store mesterbager! Honningkagetemaet kan du afslutte med et flot julebånd med honningkagemænd, misteltene og andre julesager på! Så er stemningen i hvert fald i (honningkage)hus!
Find inspiration her →

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Close