Julestjerne med lys

Ved juletid er de fleste danskere vilde med at pynte op. Dette gælder overalt i huset. Hvad end det er i vinduet, på juletræet eller rundt omkring i stuen, så er julepynten til at finde i alverdens afskygninger i de danske hjem. Dette kan være alt fra hjemmeflettede hjerter, til mormors retro julekugler. Men en klassiker og et altid sikkert valg er noget så fint som julestjernen – især er julestjerner med lys blevet et stort hit i de danske julehjem.


Indholdsfortegnelse

Julestjerne til juletræ med lys

Julestjerne til juletræ med lysEr du som de fleste ved juletid, har du sikkert også et juletræ hevet ind i stuen. Du har garanteret også tænkt dig at proppe en stjerne i toppen af træet. Vil du gøre trætoppen ekstra festlig, kan du købe en julestjerne til juletræet med lys. Dette får hele træet til at stråle lidt ekstra og være en tand mere festligt.

Der findes et væld af stjerner med lys til toppen, som er batteridrevne eller som kan kobles til en stikkontakt. Hvad end du er til den lidt diskrete stjerne eller en af de større og mere prangende, er det til at få en julestjerne med lys til dit juletræ, som passer til netop dig og din måde at pynte juletræet på.

En anden måde at proppe lys på juletræet, er ved at have julelys i små stager, som kan hænges på grenene. Disse fås ofte med både engle, nisser, hjerter og meget andet. Men du kan også vælge at holde den rene stil, og købe dem udelukkende med julestjerner. På den måde får du julestjerner med lys på hele juletræet og ikke kun i toppen. Ud over selve stagen er alt du skal bruge nogle små og tynde julelys. Denne type lys findes primært i hvide og røde, alt efter hvilken farve der passer til udsmykningen af netop dit juletræ.

Se udvalget her →


Julestjerne med lys til ophæng

Julestjerne med lys til ophængVil du lyse resten af hjemmet op, og eventuelt pryde dine vinduer med nogle fine julestjerner med lys, findes der fine måder at gøre dette på. Der findes mange forhandlere af forskellige julestjerner med lys til ophæng, som kan tage sig godt ud i dit vindue eller et andet sted i hjemmet.

Du kan for eksempel købe en lampe til ophæng, hvis skærm er formet som en julestjerne. Disse forhandles flere forskellige steder, og kommer i mange forskellige størrelser. Så hvad enten du ønsker en lille eller en stor julestjerne med lys, er dette til at finde.

Er du en kreativ sjæl, kan du også lave din egen julestjerne, som kan hænges op. I diverse hobbybutikker kan du let få fat i noget gips, hvoraf du kan kreere dine egne lysestager formet som julestjerner. Får du sat en snor i på korrekt vis, kan disse hænges op med et lille stearinlys i. Er man nervøs for de hængende levende lys, kan der i dag købes batteridrevne fyrfadslys, som også tager sig fint ud i en lille lysestage. Disse sparer dig for bekymringer om diverse brandulykker i juletiden.

Se udvalget her →


Julestjerne med lys til udendørs brug

Julestjerne med lys til udendørs brugVil du sprede lidt julestemning til folk, der lægger vejen forbi dit hus, kan du også finde julestjerner med lys til udendørs brug. Mange af dem kan hænges op, så du kan pryde træerne i haven, terrassen eller måske altanen, hvis du er bosat i en lejlighed.

Generelt når du køber julepynt til udendørs brug, skal du være opmærksom på nogle andre faktorer, end når du pynter op inden i stuen. Julepynt udenfor bliver udsat for vind og vejr, og skal derfor kunne holde til lidt af hvert. Sørg derfor for at dobbelttjekke, at dine julestjerner til udendørs brug er i god kvalitet og er lavet i et materiale, der kan holde til vinterens barske vejrforhold.

Hold eksempelvis øje med, at julestjernerne er vandtætte, hvis de skal hænges udendørs et sted, hvor de ikke er overdækket af et terrassetag eller på en altan.

Se udvalget her →


Julestjerne med LED lys

Julestjerne med LED lysHvis du vælger at gå efter julepynt med LED-lys, kan der være mange fordele i det for dig. LED-lys er en lyskilde, der er væsentligt mere besparende, end mange andre lyskilder. Hvad enten du ønsker en lille julestjerne til indendørs brug eller en stor og blinkende julestjerne på taget, er det altså en fordel for dig at gå efter en julestjerne med LED-lys.

Det smarte med LED-lys er, at det modsat mange andre lysdioder ikke producerer varme i høj grad. Køber du en julestjerne med lys i LED, kan du altså placere den tæt op af andre genstande, vægge eller lofter, uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt der er brandfare på færde.

Kunne du tænke dig at pynte lidt op til jul på børneværelset, kan en julestjerne med LED-lys også være et godt bud. Eftersom LED-lyset ikke bliver synderligt varmt, skal du ikke frygte, at børnene brænder sig på pærerne eller sætter noget op ad lyset, som kan føre til brandfare. Dermed kan du bekymringsfrit gøre det julehyggeligt på børnenes værelser i december-tiden.


Smart DIY Julestjerne

Smart DIY JulestjerneVil du i gang med at være kreativ ved juletid, kan du rykke hele julepynts-klippe-klister-delen et level op. Det er nemlig ikke svært at lave noget, der er lidt vildere end eksempelvis flettede julehjerter eller foldede kræmmerhuse. Du kan nemt kaste dig ud i at lave en smart DIY julestjerne med lys, uden du behøver have de store kreative talenter. Dette kan gøres på mange forskellige måder, og kreativiteten sætter ingen grænser, når du skal i gang med DIY-projekter.

Hvis du vil gøre projektet mest muligt overskueligt for dig selv, kan du købe en allerede færdiglavet stjerne, hvor din opgave er at dekorere den fint og personligt, og derefter proppe lys i. Dette kan eksempelvis være en fin lyskæde med førnævnte LED-lys.

Er du mand for at lave projektet helt fra bund, kan du selv gå i gang med hammer og sav, og bygge din egen julestjerne med lys. Du kan eksempelvis bygge en stjerneformet ramme, hvorefter du kan vikle en lyskæde rundt op rammen. Om den skal hænges fint op eller placeres på kommoden, er helt op til dig.

Se udvalget her →

Back to top button