Julebelysning

Julen er en tid, hvor hele familien samles, hvor traditioner går i arv, og hvor vi skaber minder for vores børn og børnebørn. Når de mørke vinternætter skal prydes med stemningsfuld julebelysning, og luften er tyk af glæde og forventning, så er det vigtigt at have den helt rigtige slags. Uanset om det er LED julebelysning eller den helt traditionelle belysning med stearinlys.

Indholdsfortegnelse

Få mere inspiration herunder.


Udendørs julebelysning skaber stemning

udendørs julelysJulestemningen skabes ikke af sig selv, så giv familien en rigtig jul og lad din udendørs julebelysning guide julemanden på rette vej.

Udendørs belysning kan fås i mange forskellige slags, som enten smukke funklende istappe, sjove julelys figurer eller laserbelysning i forskellige former og farver.

Se udvalget her →


Istappe julebelysning udendørs

Istappe julebelysning udendørsDe smukke lysende istapper til gavlen leder tankerne hen på de kolde vintre med is og sne, sådan som en rigtig jul bør være.

De er både veldekorerende og praktiske, idet de giver et svagt lys fra sig. Pynt hele gavlen og nyd synet hver dag i de mørke vintermåneder.

Se udvalget her →


LED julebelysning

LED julebelysningDen mest almindelige form for udendørs julebelysning er LED-lyskæden, og dette er ikke uden grund. Det er en nem og billig måde at skabe udendørs hygge på, og den kan bruges i både træer, buske, flagstænger, altaner, lanterner og meget mere.

En LED-lyskæde har en meget længere levetid end den almindelige julelyskæde, og man sparer op til 90% mindre strøm. De fås både med varmt eller koldt lys. Pynt op med en flot og billig julebelysning og spar tilmed penge med timerfunktionen ved at vælge en LED-lyskæde.

Se udvalget her →


Udendørs julebelysning i form af figurer

De sjove julefigurer til haven, indkørslen eller terrassen kan live den søde juletid op for både børn og voksne. De er lavet, så de kan modstå den danske vinter og bruges år efter år. De bliver derfor hurtigt en juletradition og et kært juleminde. Samtidig kan de misundes af forbigående og beundres af naboer.


Hvad koster det?

Julen varer længe og koster mange penge, så derfor kan det være en god idé at investere enkelte steder, så man kan bruge sin belysning år efter år.

Udendørs julebelysning spænder bredt fra den billige lyskæde til de dyrere figurer.

Prisforskellen kan være stor, men som oftest kan man få en billig lyskæde til omkring 100 kr., hvorimod de store julefigurer kan koste op til 1.500 kr.

Laser julebelysning og istappe belysning koster oftest omkring 500 kr.

Hvor kan det købes?

Det meste kan købes i byggemarkeder og varehuse rundt omkring i landet. Allerede fra november måned kan man begynde at købe ind til sin julesamling.

Lampeforretninger eller boligforretninger sælger ofte lidt mere specielle varer, som ikke umiddelbart fås i større partier. Leder du derfor efter noget helt særligt, så er det her, at du skal lede.

Julen er også en travl tid, og har du ikke tid eller mulighed for at gå rundt og ose og shoppe, så køb i stedet på nettet. Her er det let at sammenligne både produkter og priser.

Back to top button