Pakkekalender til hende

En pakkekalender til hende er en sjov og spændende gave, da den er med til at gøre hele julemåneden uforudsigelig og fuld af overraskelser.

Derfor bliver denne type gaver også mere og mere populære, og der er efterhånden et meget stort udvalg af alverdens pakkekalendere og kalendergaver til både hende og ham.

Her i artiklen ses der nærmere på det store udvalg til kvinderne, så læs med og gør din kæreste ekstra glad til næste jul – og alle dagene op til juleaften i julemåneden.


Indholdsfortegnelse

Pakkekalender til hende med den søde tand

Pakkekalender til hende med den søde tand

Det sværeste er næsten at vælge en pakkekalender til hende, da der er så meget godt at vælge i mellem. Det skal du dog ikke lade dig afskrække af, da det næsten er umuligt at gå galt i byen med denne type gaver.

Bare tanken i sig selv er næsten nok til at fuldende oplevelsen, så gør det ikke meget hvad gaverne indeholder.

Det kan både være personlige og hjemmelavede ting, men det kan også være alt muligt andet, som du kan købe i en færdig pakkekalender til hende.

Et stensikkert hit er altid en pakkekalender med lækker slik og chokolade, da næsten alle kvinder har en sød tand for lækkerier.

Se udvalget her →


Luksus pakkekalender til hende

Luksus pakkekalender til hende

Skal du virkelig forkæle din kone eller kæreste, så køb en luksus pakkekalender til hende. Det vil hun sent glemme, og hun vil tænke tilbage på denne jul som noget helt specielt.

Alle kvinder kan nemlig lide at blive forkælet en gang i mellem, og med en luksus pakkekalender har du chancen for at forkæle hende efter alle kunstens regler.

Der findes både luksuskalendere med alverdens spiseligt, som f.eks. lækkert chokolade og andet godt til ganen. Eller god te eller kaffe, hvis det er noget for hende.

Eller du kan vælge en luksuskalender med oplevelser, parfumer eller cremer. Tænk over hvad din kæreste vil blive mest glad for, og forkæl hende med denne skønne overraskelse.

Se udvalget her →


Kalender til hende der elsker julen

Kalender til hende der elsker julen

Kvinder elsker at blive forkælet med gaver, og forkælelse og næstekærlighed er noget af det julen handler allermest om.

På denne måde viser du hende virkeligt, at hun betyder meget for dig. Og julen er jo familiens højtid, hvilket gør nærvær og omtanke endnu vigtigere.

Derfor er det en sød og kærlig gestus, hvis du giver hende en pakkekalender med juleting. Juleting, som symboliserer nostalgi, der har julemotiver eller som minder hende om noget fra hendes juletid som lille. De viser hende nemlig, at du også holder af julen og derfor holder af hende og jeres familie.

Se udvalget her →

Se udvalget her →


Færdig pakkekalender til hende

Færdig pakkekalender til hende

Har du meget travlt, eller er du bare ikke så kreativ, så kan en færdig pakkekalender til hende være en glimrende løsning. Det er måske ikke helt så romantisk, som hvis du selv laver og vælger alle gaverne, men det er stadig en fin gestus – og oplagt for dig, som måske ikke har kreativiteten eller ideerne til den perfekte kalender.

Sørg for at skriv et kærligt og personligt kort, så kan det ligeledes veje op for den færdige pakkekalender. Det giver gaven et personligt præg, som er lige i julens ånd.

En færdig pakkekalender til hende ville kunne indeholde alt fra lækker marcipan og olivensæbe til smukke lys eller juleservietter.

Se udvalget her →


Til den kreative, der vil designe selv

DIY pakkekalender til den kreative

Hvis du har ekstra god tid et år, og er kreativ, så kan du også give dig i kast med en hjemmelavet pakkekalender. Det kræver dog lidt, at du har nogle kreative evner og tanker.

Du kan f.eks. finde nogle hyggelige billeder fra jeres fortid og så ellers bruge disse billeder i en ny gave. Måske vil du invitere hende ud til en særlig restaurant, som altid har betydet meget for jer.

Eller du kan lave en fotovæg af jeres bedste minder og pakke den flot ind. Det gælder om at fejre alt det gode, som i har oplevet sammen. Både de små og store ting.

Så læg hjernen i blød og tænk tilbage på jeres forhold og lad tanker og minder komme til dig. Du kan sagtens supplere med nogle købte gaver også, det gør ikke oplevelsen mindre god.

Mangler du inspiration, så kan du altid kigge de gamle fotoalbum igennem. Så plejer der at komme mange gode ting frem, som kan inspirere til alverdens skønne og sjove gaver.

Se udvalget her →


Fræk pakkekalender til hende

En af de populæreste gaver er en fræk pakkekalender, og det er samtidig en gave, som kan gøre december måned lidt mere spændende i soveværelset.

De mange frække pakkekalendere til kvinder findes i forskellige udgaver. Der er både de rigtig frække med sexlegetøj og lignende, men der er også de lidt mindre frække med undertøj og frække spil mv.

Se udvalget her →

Det er både de yngre og ældre kvinder, som finder disse frække kalendere spændende og sjove. Vær dog opmærksom på, at nogle måske finder det lidt grænseoverskridende med en sådan kalender. Tal eventuelt med din kæreste inden du køber en fræk kalender, hvis du er i tvivl om hun vil synes om det.

Hvordan vælger jeg den rette kalender til hende?

Hvordan vælger jeg den rette kalender til hende?

Når du skal vælge den rette pakkekalender, så skal du først og fremmest følge dit hjerte. Så længe du tænker kærligt om gaven, så skal det nok blive godt modtaget. Med ovenstående, så kan du gå i tankeboksen og tænke over, hvilken type kalender, som altså passer bedst til hende.

Herunder er der dog nogle ideer og overvejelser om valg af forskellige kalendere til hende. Samt nogle gode råd om denne tradition, og hvordan du køber billigere pakkekalendere:

Læs også: Pakkekalender til ham

Adventskalenderen er stadig et hit

En af de populæreste kalendere til kvinder er stadig adventskalenderen. Her får hun selvfølgelig ikke nær så mange gave, som hun får ved en julekalender.

En julekalender til kvinder giver gaver hver dag, mens adventskalenderen kun giver gaver de fire søndage i advent.

Det behøver dog slet ikke være dårligt, da det kan være med til at gøre spændingen større. Så kan hun gå og glæde sig til det bliver søndag igen, og samtidig tænke spændt på den næste gave i rækken.

Samtidig er der nok luft til lidt større gaver, når det kun er fire gaver i alt. Her får man tit nogle lidt bedre ting, som hun måske bedre kan bruge til noget.

Derfor hitter adventskalenderen til hende stadigvæk, og det vil den højst sandsynligt blive ved med. Det er nemlig en skøn tradition, som ligger dybt i mange af os.

Hvor køber man en pakkekalender til hende?

Ligesom så meget andet, så er salg af pakkekalendere også rykket til nettet. Her er langt det største og billigste udvalg, så det er bare med at klikke rundt på nettet og lade sig inspirere af det store udvalg.

Der er mange gode hjemmesider, som sælger diverse julekalendere til hende, så det er helt sikkert noget for enhver smag. Om det så er en fræk kalender eller en luksuskalender med ren forkælelse.

Det store udvalg gør også, at man med fordel kan surfe lidt rundt og lade sig inspirere inden man beslutter sig. På denne måde er man også sikret, at man ikke bare køber det første og det bedste, som man lige støder på.

Og denne research er også med til at sætte nogle tanker i gang, hvorfor der er større chance for at finde den helt perfekte kalender til kvinden i dit liv. Start gerne med at kigge efter kalenderen i god tid, så kan du også gå og glæde dig over processen.

Spar penge på pakkekalenderen

Der kan være mange penge at spare på pakkekalenderen til din kæreste, hvis du ellers er lidt smart med købet. Det gælder bl.a. om at købe på andre tidspunkter end alle de andre, da butikkerne muligvis skal have tømt ud i et stort lager på disse tidspunkter.

Selvom det måske er lidt kedeligt, så prøv at købe kalenderen lige efter jul eller måske om sommeren. Her er det ofte muligt at gøre et super godt køb, da butikkerne tit mangler omsætning på de tidspunkter.

Og måske skal der være plads til en ny og spændende kollektion af julekalendere, hvorfor der skal ryddes op og sælges ud af sidste års modeller.

Et andet godt tip er at følge nogle af butikkerne nyhedsbreve og Facebookprofiler, da der ofte bliver annonceret nogle ekstra gode tilbud her. Du kan altid afmelde dig igen, hvis du bliver træt af for mange mails.

Gør pakkekalenderen til en tradition

Julen er traditionernes tid, og du kan starte en ny og dejlig tradition med en pakkekalender til hende, som du har kært.

Spændingen bliver bestemt ikke mindre, selvom hun har fået pakkekalendere de sidste mange år. Det bliver derimod til en tilbagevendende og hyggelig tradition, og noget som din kæreste og dig kan glæde jer til hele året.

Sådan starter i en ny tradition, og det er noget som dig og din kæreste har helt for jer selv. Meget af julen er ellers for hele den store familie, men det er også vigtigt at huske parforholdet og have tid til hinanden.

Her er pakkekalenderen til din kæreste en fantastisk idé, og det er disse små ting, som er med til at skabe glæde i et forhold. Og som sagt behøver det ikke være store dyre kalendere, det er tanken, som tæller.

Glæden ved at give

Selvom det måske lyder som en kliché, så er det fantastisk skønt at give gaver. Og især de gaver, som der virkeligt er tænkt over.

Dermed er det ikke bare med til at give juleglæde til din kæreste, du får også selv en masse skønne oplevelser ud af det.

Vigtigst af alt får i oplevelserne sammen, og pakkekalenderen er jeres lille tradition, som ikke kommer andre i verden ved.

Det styrker jeres forhold og hele julestemningen, og så er det virkeligt sjovt. En del af gaverne må meget gerne være lidt komiske og skøre, det er med til at give det hele lidt kant.

Det er sjovt at grine sammen, så tænk endelig de sjove gaver ind også. Mange af de færdige pakkekalendere har også en god blanding af sjove og dejlige gaver, så det hele bliver lidt mere alsidigt.

Back to top button