Der findes mange forskellige juleting, der kan pynte omkring jul. Man begyndte at skabe juleting såsom pynt og kager for flere hundrede år siden, og i dag er der masser af juleting til hjemmet. Det bruges til at pynte, hjemmet, træet og julegaverne.

Eksempler på juleting

Engle: Blandt de mange juleting er engle noget af de mest typiske. Engle indgår i mange juledekorationer og andre juleting i Danmark. Engle betyder sendebude.

De flettede hjerter: Hjerter som juleting optræder omkring 1914. Hjertet i sammenhæng med julen er faktisk en dansk tradition. I dag klipper børn gerne hjerter, musetrapper, stjerner og andre juleting op til jul.

Glaskugler: Allerede for tre hundrede år siden var glasperler kendt som populære juleting. I dag bruges de store, blanke kugler af tynd plastik eller glas som juleting. De er oprindelig opfundet i tyskland.

Glimmer: Glimmer er en populær juleting på danske juletræer. Det er vigtigt, at juletræet er smukt pyntet og danner en herlig ramme omkring julegaverne. Glimmer lægges på grenene og omkring julegaverne.

På Internettet og her på siden kan du finde julegaver, pynt og masser af juleting til din perfekte jul.