Gavekurv

De fleste mennesker kender det. Man står og skal købe en gave, og har ikke den mindste idé om, hvad man skal finde på. Man har ikke fået en ønskeliste, og man er måske ikke lige i det kreative hjørne, hvor man fikst og hurtigt kan finde på en nem løsning. Måske er tiden endda knap, i forhold til hvornår gaven skal gives. Der er heldigvis en løsning på problemet, og løsningen er en gavekurv. En gave der passer til alle.

En sådan kurv er altid en sikker vinder, hvad end det er til ham eller hende, man skal til fødselsdag, housewarming, give julegave eller blot hitte på en simpel værtindegave. Denne gave kan nemlig tilpasses en hver lejlighed, ethvert budget og ikke mindst enhver personlighed.

Få masser af gode ideer til gavekurven herunder.


Indholdsfortegnelse

Romantisk kurv til hende

Skal du forkæle en sød kvinde eller pige og skrue lidt ekstra op for romantikken, findes der også gavekurve i den romantiske afdeling. Det kan være du vil finde på den perfekte gave til valentinsdag eller blot minde hende om, hvor meget du holder af hende. Der findes heldigvis et væld af kurve med lækre sager, der kan forsøde en romantisk aften. Prøv eksempelvis en kurv med lidt søde sager og en lækker champagne eller cava – måske går hun med til at dele den med dig.

Se udvalget her →


Diverse kurve med slik og chokolade

En sikker vinder, hvis du skal forkæle kæresten, er at gå efter den søde tand. Dette kan gøres med en kurv med slik eller chokolade. Hos mange chokoladeforhandlere sammensætter de ofte kurve med forskellige typer af deres mest populære chokolade og søde sager. På den måde er der lidt for en hver smag, hvad enten man er til den ene eller den anden type chokolade. Mange af chokoladerne fås også i hjerteformede æsker eller fint indpakket papir, så det hele bliver en kende mere romantisk.

Se udvalget her →


Gavekurv med øl

Mange mænd er vilde med at tage nogle øl med vennerne eller nyde en specialøl over middagsbordet. Heldigvis fås der også gavekurve, der er fyldt op med lækre øl i god kvalitet og med lækre smagsnuancer. Der findes kurve med øl i mange forskellige prisklasser, alt efter hvilket budget man kaster sig ud i.

Vælg enten en kurv med et stort udvalg af forskellige øl, eller vælg en lidt mindre kurv, med få, lækre øl, du ved, han vil synes om. I nogle kurve er der tilføjet lidt ekstra, som noget lækker lakrids, chokolade eller andre søde sager.

Se udvalget her →


Kurven til ham der elsker vin

Går gavekurven til den mere sofistikerede mand, kan en kurv med forskellige vine være en god idé. Hvad end han skal prøve de røde, de hvide, dem med bobler, eller måske dem alle sammen, er der noget for ham. Ofte er kurve med vine en smule dyrere, end mange andre kurve, men vil man holde budgettet nede, kan der købes kurve med mix af vin og andre mindre dyre delikatesser. Dette kan eksempelvis være specialøl eller noget god chokolade og slik.

Se udvalget her →


Gavekurv til hende

Når du køber færdiglavede gavekurve, er de ofte målrettet en bestemt type. Måske er du stødt på delikatesse-kurven til den madglade eller vin og chokoladekurven til livsnyderen. Ligeledes laves der også kurve målrettet mænd og kurve målrettet kvinder. På den måde kan det blive lettere for dig at vælge den rigtige kurv.

Skal du finde en gavekurv til en kvinde, kan du mange steder købe kurve med feminine udtryk. Eksempelvis er mange kvinder vilde med skønheds- og plejeprodukter, og disse findes der heldigvis også kurve med.

Køber du modellen med skønheds- eller plejeprodukter, er der lagt op til selvforkælelse for modtageren. Ofte kan en sådan kurv indeholde diverse lækre parfumer, cremer, ansigtsmasker og andre lækre skønhedsprodukter til kvinder.

Hvis du føler, at en gavekurv med plejeprodukter let kan gå hen at blive dyr, findes der heldigvis lignende alternativer. Ofte kan man i stedet købe en gaveæske. Den vil sandsynligvis være lidt mindre, og indeholde færre produkter – men princippet er det samme. Der er lagt op til luksuriøs pleje og selvforkælelse.

Gavekurv til ham

Lige så vel som man kan få gavekurve lavet specielt til kvinder, kan man også få gavekurve lavet specielt til mænd. Her er der også gode idéer at hente, hvad enten han skal have lidt godt til ganen, noget til den søde tand, eller nogle lækre og luksuriøse produkter til sig selv. Mænd er kendt for gennemsnitligt at bruge lidt færre penge på lækre skønhedsprodukter, end kvinder er.

Det kan dermed være lækkert som mand at få en kurv med plejeprodukter foræret, hvis man sjældent føler, man vil bruge penge på det selv. Heri kan der være en lækker barberskum, en cologne eller en god creme til mænd.

gavekurv

Hvor kan jeg købe min gavekurv?

Skal du have en gave afsted, uden du selv har mulighed for at troppe og og aflevere den, så kan du let og hurtigt købe en gavekurv online. Det kan være, du selv er ude at rejse, men ønsker at glæde en eventuelt fødselar, et nybagt forældrepar eller blot ønsker at sprede lidt glæde med en gave.

Måske er du inviteret til et bryllup eller en fødselsdag, hvor du ikke har mulighed for at dukke op, men alligevel gerne vil sende en lykønskning og en gave afsted. Eller måske har du blot lyst til at forsøde kærestens travle arbejdsdag på kontoret, og overraske med med levering af en kurv. Eksemplerne er mange, men lige meget hvordan situationen ser ud, kan du nemt overraske dem du holder af med en kurv.

Bestiller du din gavekurv på hjemmesider som Maggies.dk eller firmagaveronline.dk, er det let og overskueligt at vælge gavekategori til den festlighed, gaven skal benyttes til. Om end det er bryllup, mors dag eller noget tredje.

Hos mange af dem der forhandler gavekurve, kan du på deres hjemmeside få sendt dem afsted med et enkelt klik. Som oftest kan du se det store udvalg af kurve på deres side og læse udførlige beskrivelser af de enkelte produkter i kurven. Tjek eksempelvis det store udvalg af lækre færdiglavede kurve på Hngavekurve.dk eller mix din egen gavekurv til billige penge på Hjertekurven.dk.

Når du har valgt den ønskede gave, indtaster du adresse, navn, leveringsdato og en eventuelt hilsen til modtageren – og med det vuns er kurven sendt afsted til rette modtager og ude af verden for dig. Så nemt og hurtigt kan det gøres.

Lav din egen gavekurv

Går man ned i en delikatesseshop, ser man ofte kurve i alverdens størrelser og afskygninger – og ofte ligger prisen på minimum et par hundrede kroner. Men frygt ej for budgettet. Dette kan heldigvis gøres billigere.

Når du selv går i gang med at udfolde dig med en hjemmelavet gavekurv, er det en god idé først og fremmest at tænke over nogle personlige ting, du kan putte i kurven. På den måde kan modtageren føle, at der er lagt noget kærlighed i den kurv, du har lavet. Det betyder ikke det store, hvis du hurtigt løber tør for idéer for personlige ting man kan putte i kurven.

Måske har du blot husket hvad modtagerens yndlingsslik er, eller du har måske proppet et billede i en ramme, fra et godt minde i har haft sammen. Derefter kan du blot fylde kurven med diverse ting og sager – som ikke behøver være dyre. Gå ned dit lokale supermarked og køb noget chokolade, lidt lækre olier til køkkenet og måske en flaske vin. Og så er den nemme, hjemmelavede, personlige og ikke mindst billige gavekurv i hus!

Gå den bæredygtige vej

I en tid som vores, hvor flere og flere begynder at gå op i miljørigtige og bæredygtige valg, kan man med en kurv i gave gå ned ad samme sti. Du kan vælge at købe produkter, der alle på, den ene eller anden måde, gør det bedre for dig og miljøet. Dette er en god ting til gaver, da ting med fokus på bæredygtighed til tider kan være i den dyre ende. Det er derfor ikke sikkert, at modtageren af gaven i sin dagligdag har råd til selv at gå ud og købe de miljøvenlige varianter.

Du kan både tænke i den bæredygtige retning, hvad end der er tale om madvarer eller pleje til kroppen.

Vil man købe miljøvenligt i forhold til madvarer, kan man flere steder købe økologiske gavekurve. Dog er det langt fra alle steder, de forhandler de økologiske eller miljøvenlige modeller. Pønser du i stedet på at lave din egen, kan det være en fordel at kigge efter varer med det røde ØKO-mærke eller Fairtrade. På den måde ved du, at de produkter, du putter i kurven, har bidraget til noget godt for vores jord.

Vil du i stedet købe skønheds- eller plejeprodukter findes der også et væld af lækre muligheder. I dag er et produkt som ”shampoo bars” ved at finde vej ind i danskernes miljørigtige hjerter. Det er en shampoo formet som en bar, hvor fokus er på, at den ikke sælges i en plastikbøtte, som efterfølgende smides ud og er til skade vor vores jord. Ligeledes fås diverse håndsæber, cremer og makeupprodukter også i de økologiske varianter hos mange forhandlere i Danmark.

Back to top button