Fotocollager er den perfekte julegave

Drømmer du om at give en unik julegave til en, du holder af? Eller er du selv træt af at finde på gaveønsker, du egentlig ikke har brug for? Så bør du kaste din opmærksomhed på Plakattrykkeren.dk. Her har de forstået at lave Danmarks mest personlige julegave, som samtidig samler dit livs bedste minder. Hos Plakattrykkeren tilbyder de at specialdesigne din helt egen plakat med de bedste fotominder af dig og dine nærmeste.

 Så mangler du en pakke at putte under juletræet til ham eller hende, som har alt, så er collageplakater måske det produkt, du har gået og ledt efter. Du kan enten vælge at samle de bedste fotos på en plakat med få eller mange billeder. Konceptet er blot, at det i modsætning til normale fotoplakater ikke er et enkelt foto eller motiv på plakaten, men derimod flere fotos. På den måde behøver du heller ikke sidde i timevis og udvælge det bedste billede af familien. Du kan uden problemer vælge flere forskellige begivenheder, som du ønsker at forevige på væggen.

Se udvalget hos Plakattrykkeren her →

Fotocollage som gave

Der er så mange mennesker, der samler minderne digitalt på enten Facebook, Instagram eller andre sociale medier. Men det betyder desværre, at vi sjældent får kigget på billederne. Med en fotocollage kan du glæde den nærmeste familie med en gave direkte fra hjertet. Du kan samle billederne fra ferien, fodboldstævnet eller fisketuren. Det er faktisk kun dine egne grænser, der bestemmer, hvilke billeder der skal på plakaten. Og det bedste af det hele er, at du sagtens kan bruge de mange tusindvis af billeder, du har taget med din smartphone. Smartphones tager i dag så gode billeder i så høj opløsning, at de sagtens kan bære at blive trykt på en lækker fotocollage.

Oplagt julegave til bedsteforældrene

Hvis du er træt af at give de samme fotokalendere til far, mor og bedsteforældrene hvert eneste år, så er fotocollagen et perfekt og samtidig personligt alternativ. De findes i mange forskellige designs og kan fås fra en A4-størrelse og helt op til en kæmpe plakat på knap 120 cm i bredden. Der er ingen tvivl om, at fotocollagen kandiderer til at blive det helt store gavehit i 2018. Den har den kæmpe fordel, at den i modsætning til designplakater er enormt personlig. Og så fortæller den mange historier og inviterer dig med på en rejse tilbage i hukommelsen. En fotocollage er den perfekte julegave til mor, til far og til bedsteforældrene. Den fungerer perfekt som et alternativ til de fotobøger, der typisk bare står og samler støv på hylden, og som yderst sjældent bliver åbnet.

Hjertecollage til veninden eller kæresten

Vil du glæde en veninde eller en kæreste, som står dig meget nært, så fås fotocollagen også som hjertecollage. Det vil sige, at collagen af billeder er konstrueret som et hjerte eller, om man vil, et julehjerte. Det er en perfekt kærlighedserklæring at overrække kæresten eller bedsteveninden en hjertecollage.

Se udvalget hos Plakattrykkeren her →

Send billederne og få sendt din collageplakat samme dag

Når du har udvalgt og sendt dine billeder til Plakattrykkeren.dk, så sidder der et hold af dygtige grafikere og sætter din plakat op for dig. Du skal altså ikke selv yde noget og sætte dig ind i en masse teknik. Det professionelle hold er desuden en garanti for, at din plakat får et smukt resultat. Der sidder altid et menneske og tjekker, om dine billeder er i orden, så du ikke risikerer at få bestilt en plakat med slørede, mørke eller uskarpe billeder, der slet ikke egner sig til at blive trykt på plakatpapir. Og så er det selvfølgelig indrettet sådan, at du får din specialdesignede collageplakat til godkendelse, inden den bliver trykt, så du er sikker på, at resultatet bliver præcis, som du ønsker det.

Back to top button