Julekugler med navn

Vi elsker alle julen og al den hygge, der følger med. Og hygge betyder som regel kvalitetstid med familie, venner og alle dem, vi holder af. Hvert år bruger vi både en masse penge og en masse energi på af finde de helt rigtige gaver til dem. Nogle gange er det ret let at finde gaven, andre gange er det nærmest umuligt.

Men har du nogensinde overvejet at give en julekugle med navn i julegave eller andet julepynt med navn?

Det er for det første en meget personlig gave, som du kan personliggøre helt efter, hvem der skal have den. Samtidig er det noget, der kan gøres relativt billigt, da man selv kan gøre det. Og så er det noget, du kan lave sammen med dine børn.

Læs mere om de populære julekugler herunder samt hvordan du laver din egen personlige julekugle med tekst.


Indholdsfortegnelse

Personlig julekugle med navn

Personlig julekugle med navn

Det skal først siges, at der selvfølgelig er mange måder at lave julekugler med navne på. En af de simplere metoder er at købe nogle færdige julekugler og derefter selv dekorere dem. Det gode ved denne metode er, at der er et utal af forskellige julekugler at vælge imellem.

De ensfarvede kugler er et super udgangspunkt, og kan i virkeligheden betragtes som et tomt lærred. En måde at skrive på kuglerne kunne være med en såkaldt relief-liner, som lader dig skrive navne med en slags lim.

En anden sjov ting du kan gøre i forlængelse med dette, er at lave julekugler med navn og årstal, og jo mere kreativt du tænker, jo mere spændende kan julekuglerne blive. Du kan også lave det på en juletræskugle og altså på den måde vælge et andet materiale og dermed gøre den mere unik.

Se udvalget her →


Julekugle med billede og navn

julekugle med navn

Hvis du ikke selv gider at bruge tid på at lave dem, eller simpelthen ikke har tiden, så kan man også købe julekugler med navn mange steder, både på nettet og i butikker. Vælger du denne løsning, kan du både få julekugler med tekst, som vi har talt om ovenover, men du kan faktisk også få lavet julekugler med et billede eller et foto. På den måde bliver de så personlige, som de kan.

Alle kender de klassiske røde julekugler, som pryder mange juletræer verden over i den søde juletid. Nu kan du gøre de klassiske julekugler endnu bedre og sødere ved at pryde dem med en personlig hilsen, et navn eller et billede.

Se udvalget her →


Julekugle med tekst

Julekugle med tekstEt spændende alternativ til de klassiske julekugler i glas eller plastik er julekugler i træ. Her er det nemlig også let at lave julekugler med tekst. Der er umiddelbart to metoder man kan bruge, hvis man vil lave de hyggelige kugler i træ med tekst.

Den første er, at man kan bruge en loddekolbe og brænde tekst ind i træet.

En anden ting du kan gøre, er at gravere træet med en kniv eller andet værktøj, der kan ridse ind i træet.

Man skal dog passe på sine fingre med denne metode. Du kan selvfølgelig også vælge at male eller tegne på dem. Julekugler i træ har et andet udtryk end de klassiske.

Se udvalget her →


DIY julekugler med kridt

DIY julekugler med kridt

Når man laver disse specielle julekugler, er det ofte en ret permanent løsning man vælger, når man dekorerer dem. Længere nede i artiklen ser vi også på de købte, som er graverede og derfor ikke kan ændres. Men der findes også en anden løsning, så man hvert år kan lave en ny kugle.

Du kan købe en DIY julekugle med en overflade, der fungerer ligesom en tavle som du kan skrive på med skridt og viske ud igen med en svamp. På den måde kan du selv lave personlige julekugler med navn, men også mere dekorative af slagsen med mønstre, julehjerter eller andet julestads. Her er der også mange timers hygge ligesom med de ovenstående metoder.

Se udvalget her →


Hvorfor købe en personlige julekugle med navn?

Køber du kuglerne som en gave til fx bedsteforældre, kan man arrangere det sådan, at der på forsiden er et billede og på bagsiden en personlig hilsen. Man kan derfor bruge dette julepynt med navn som et alternativ til de klassiske julekort, som mange familier sender ud i juletiden.

Med julekugler i træ med navn er det også let at sende dem med posten, da risikoen for, at de går i stykker, er mindre i fragten. Du kan selvfølgelig også sende de lidt mere skrøbelige glaskugler, men så skal de pakkes bedre ind.

De er også lidt sjovere at gemme på, da man kan finde julekuglerne frem hvert år sammen med den øvrige julepynt. På den måde kan man have mange års ”julekort” hængende på træet hvert år, og er julekuglerne prydet med billeder af børnebørnene, kan man også følge deres udvikling år for år, mens de hænger på træet. Det er ren glæde for alle pengene og en original gaveidé.

De mange muligheder med navn, foto eller en personlig tekst

Julekugler med tekst eller billede er en god gave at give fx som adventsgave, da den så har mulighed for at blive brugt på selve juleaften og ikke ligge under træet. Det kan også blot være en gave, som man giver til sine kære i løbet af december.

Den kan selvfølgelig også være en del af pakkekalenderen, eller ligge under træet på årets hyggeligste aften. Så når den stadig at pryde træet et par dage, og selvfølgelig de kommende mange år.

Når du køber de personlige julekugler med navn, graveres din bestilling ind i kuglen, og du får på den måde en kugle, der holder år efter år. Og så kan du jo udbygge din samling med tiden, ved enten selv at købe dem, eller ønske dig nogle specielle kugler. På den måde skaber du et meget unikt sortiment af julepynt med nogle unikke juletræskugler.

Lav dine egne håndmalede julekugler med navn

En anden fremgangsmetode til at lave julekugler med navn er ved at male på dem. Her er det igen en god idé at bruge de ensfarvede glas- eller plastikkugler, da der er supermange muligheder.

Det gode er, at det er en aktivitet som både bedsteforældre kan lave med børnebørnene, så der er julegaver til mor og far. Samtidig er det noget, mor og far kan lave med børnene, så der er gaver til bedsteforældrene. Er du folkeskolelærer eller børnehavepædagog, ligger der også mange timers hygge for en masse børn på samme tid i at lave håndmalede julekugler med navn.

4 kommentarer

  1. Hvis du bestiller snart tror jeg godt du kan nå at få dem.
    Men jeg vil anbefale, at du ringer eller skriver til den ønskede butiks kundeservice, så du kan få et sikkert svar.
    Glædelig jul.

  2. Hej Tenna
    Det er nok desværre for sent nu, men prøv evt. at ringe til butikkens kundeservice. Det kan jo være de arbejder hurtigt her lige før jul.
    De omtalte produkter ser dog ud til at have en leveringstid på 3-7 hverdage, når der er tale om personligt julepynt.

Back to top button