Julesweaters til hygge og fest

Der er bare noget ved julen, der kan få selv den mest sofistikerede og stilbevidste mand til med stolthed at hoppe i en sweater med Rudolf eller julemandsmotiv. Nogle af de mest populære julesweaters giver røde ører mens andre får smilet frem.

Er du normalt meget opmærksom på din påklædning og går meget op i at se ordentlig ud ? Så kan den helt rigtige sjove julesweater have virkelig stor effekt. Om du er til de lidt frække, de klassiske eller de sjove, så findes der et udvalg af alle former, farver og motiver, som hjertet begære. Herunder finder du tips til årets søde, sjove og skæve julebluser.

Indholdsfortegnelse

1. Den klassiske sweatshirt

Den klassiske sweatshirtDet er ikke alle steder i verden, at juletiden er lig med kulde og sne. Derfor findes der et stort udvalg af julesweatshirts online. Mange af dem kommer fra traditionernes højborg, USA, hvor alting bare er lidt mere.

Denne form for julesweater giver dig mulighed for at vælge imellem et væld af forskellige motiver, temaer og udtryk.

Du finder alt fra den helt klassiske strikkede julesweater trykt på isoli over skæve, frække og lidt skøre versioner af typiske julemotiver.

En juletrøje af denne art er en mindre investering end en strikket version og der er virkelig rig mulighed for at finde en, der får smilet frem hos dem, der ser den.

Se den her →

2. Bær mig julemand kostume

Bær mig julemand kostumeDer er den klassiske julesweater, der flot og behagelig, men så er der også de sjove kostumer som dette bær mig julemandskostume.

Vælger du dette sjove bær mig julemandskostume, så er du sikker på at få masser af opmærksomhed til julefesten med vennerne eller familien. Det er så sjovt og underholdende, at du må forvente at de andre til festen vil græde af grin, når du ankommer.

Kostumet består af bukser (der ligner en julemand) og et par falske ben. De falske ben på skulderen skal du dog selv fylde ud med tøj, aviser eller andet.

Den fine julesweater følger desværre ikke med i købet, men du kan jo bruge din egen eller købe en af de andre, vi anbefaler i denne artikel.

Se den her →

3. Den norsk inspirerede

Den norsk inspireredeDer er noget hyggeligt og dejligt uhøjtideligt ved en julesweater af den norske slags. Her er der som regel lagt stort arbejde i de små detaljer og strikkede julemotiver, der gerne fylder hele blusen.

Der kan både være tale om helt klassiske mønstre med rensdyr, juletræer og snefnug, men du kan også være heldig og falde over en mere speciel model, hvor det er en bedstemor med slag i, der har haft gang i pindene.

Det rigtig sjove ved den form for julesweater er, at det ikke altid er tydeligt for det blotte øje – især ikke ved første øjekast – at der er tale om andet end en klassisk julesweater.

Se den her →

4. Den frække

Den frækkeSkal du finde en julesweater, der er mere end bare almindeligt sjov, men også gerne må give lidt røde kinder, så er her også rig mulighed for at finde noget for dig.

Det er virkelig blevet populært med denne form for lidt mere direkte humor på juletrøjen. Selv om der er rigtig mange firmaer, der efterhånden kører med en dresscode af den ene eller den anden form, så er det langt fra alle. Og har dit firma en politik om påklædning, så er det ofte således, at der findes undtagelser op til jul eller på specielt udvalgte dage.

Er det ikke lige i jobregi du leder efter en trøje, men måske til julefrokost med drengene eller den årlige skiferie, så er der pludselig ikke så mange regler, der gør sig gældende.

Du kan give den fuld skrue og vælge en version med julemandens utildækkede bagdel eller en slet skjult seksuel reference til fru julemand, men der er stadig og så grin i de mere klassiske, grimme julesweatre.

Se udvalget her →

5. Rudolf julesweater

Rudolf julesweaterEr du på udkig efter en julesweater, der både er sjov og anderledes, så kan vi anbefale denne Rudolf julesweater.

Rudolf med den røde tud, er kendt for at være julemandens følgesvend. Det betyder ikke at denne julesweater er det klassiske valg.Ved første øjekast ser den nemlig ganske almindelig ud, men det er den slet ikke. Rudolf kan nemlig bevæge og blinke med øjnene!

Download appen ”Digital Dudz” I Appstore eller Android og indsæt derefter din mobil i den lille lomme på brystet. Du vil nu se Rudolf bevæge og blinke med sine øjne.

Rudolf julestrikken passer til alle lejligheder. Du kan med fordel bruge den til julefrokosten, på arbejdet eller andre steder.

Se den her →

6. Lav din egen julesweater

Lav din egen julesweaterKan du ikke finde den helt rigtige sweater online, eller vil du bare gerne have lidt mere jul på den, du har i forvejen, så kan du vælge et ’gør-det-selv-kit’ til julesweater. Her får du en pakke med skønne strygemærker med juletema, så du selv kan placere dem der, hvor du synes din sweater mangler lidt ekstra jul.

Her har du virkelig muligheden for at sætte dig eget præg på årets julesweater. Med mere jul, får du ikke bare et mere koncentreret juletema men også endnu mere at kigge på, for dem, der er så heldig at være i selskab med dig, når du har den på.

Julen er en af de mest traditionsrige højtider herhjemme, så hvorfor ikke gribe muligheden for at skabe endnu en tradition i form af den sjoveste/grimmeste eller mest ornamenterede julesweater du kan finde?

Se den her →

7. Den retroinspirerede

Der findes nok ikke noget mindre klædeligt end en retroinspireret julesweater, hvor der virkelig er gået all in på glimmer og juletema.

Det skal gerne være en af dem, med glimmergarn og ægte guirlander, kugler og stjerne, der virkelig skinner og fanger alles opmærksomhed.

Skal den have ekstra gas, findes der også versioner med lys og lyd i, så du kan sprede gedigen julestemning lige meget, hvor du går.

Denne form for julesweater kan virkelig være en fantastik måde at komme i julestemning på – og sprede den til alle, I dit nærvær. Ønsker I at give mulighed for dobbelt glæde, så er et matchende mand/kone-sæt bestemt ikke noget at kimse ad.

Læs også om sjove julekostumer her

Back to top button