Julegave til ham

Her i artiklen ser vi nærmere på idéer til en god julegave til ham der har alt. Det kan nemlig være svært at finde den perfekte julegave til ham der har alt, men er man lidt kreativ, så er det bestemt muligt.

Når du skal finde den bedste julegave til ham, så handler det især om at være ude i god tid, så du har tid til at tænke over mulige ønsker.

Og så gælder det ellers om at kende ham rigtigt godt, så du måske kan spotte nogle behov, som han slet ikke selv har været opmærksom på.

Ofte kan man se tingene lidt klarere fra sidelinjen, så man har faktisk en mulighed for at finde nogle fantastiske gaver, som han slet ikke selv har tænkt på han manglede.

Indholdsfortegnelse

Find den bedste julegave til ham der har alt


Nyt ur

Nyt urMange mænd er fascineret af ure, og et nyt ur er en rigtig personlig julegave til ham. Og selvom han måske ikke selv tænker over det, så vil mange blive glade for et nyt og flot ur.

Ure findes i mange prisklasser, så det er bestemt muligt at finde et godt ur til rimelige penge. Og hvis det skal være mere eksklusivt, så kan i altid gå nogle stykker sammen om dette ønske.

Se udvalget her →


Whisky, rom eller gin

Whisky, rom eller ginHvad er din mands favorit? Er han til en god whisky, eller det måske mere rom eller gin? Flere og flere mænd går op i det ene eller andet mærke spiritus, og de elsker at samle på alverdens mærker.

Der er altid nye spændende mærker og årgange, så selvom han har en god samling, så er det altid muligt med en ny og spændende flaske til denne samling.

Du kan eventuelt kombinere dette med et gavekort til en whiskysmagning eller lignende, så bliver julegaven til ham ekstra god. Du kan starte med at give flasken, og herefter har du så lige gavekortet til smagningen. Det vil komplimentere hinanden godt, og gøre gaven helt speciel.

Se udvalget her →


Udstyr til køkkenet

Udstyr til køkkenetFlere og flere mænd går op i finere madlavning, og det er nærmest blevet en helt trend. Der er kokkeprogrammer overalt i fjernsynet, og det er ofte mændene, som sluger dette råt.

Mænd elsker udstyr og gadgets, og der er masser at vælge mellem til køkkenet. Det kan være alt fra ultra skarpe japanske kokkeknive, til italienske espressomaskiner eller en ny grill.

Se udvalget her →


Indretning til hjemmet

Indretning til hjemmetHjemmet er ikke længere kun kvindernes domæne. Mænd går i stigende grad op i et flot hjem, hvor der er tænkt over indretningen med flotte møbler, lamper og andet udstyr.

Mange mænd vil derfor blive utrolig glade over en ny flot lampe, nye møbler eller måske et maleri eller en plakat. Det kan også være lysestager eller pynteudstyr, som heller ikke er forbeholdt kvinderne mere.

Når du er på besøg hos ham, så kig gerne efter hvad han mangler. Så bliver gaven også langt mere personlig, og du kan fortælle om dine observationer, som ledte til denne gave.

Se udvalget her →


Værktøj

Værktøj i gaveSkal du give en gave til en handyman, så er værktøj et oplagt valg. Det kan dog også være en god julegave til ham, som ikke laver så meget selv.

Så kan det nemlig være en anledning til at komme i gang med det, og det viser samtidig troen på hans evner med værktøj. Og alle mænd vil jo gerne kunne være lidt seje med værktøj, da det giver en følelse af at være en rigtig mand.

Se udvalget her →


Personlig pleje og selvforkælelse

Personlig pleje og selvforkælelseMænd går mere og mere op i sundhed og udseende, og en gave til dette vil som regel falde i god jord. Det kan være alt fra en lækker creme, gavekort til wellness eller en ny parfume.

Har du adgang til hans badeværelse, så kan du se noget om, hvad han mangler, og hvad han sætter særlig pris på. Ellers kan du måske alliere dig med en ven eller familiemedlem, som kan give dig gode råd.

Se udvalget her →


Sportsudstyr

SportsudstyrHvis din mand dyrker sport, så kan han sikkert bruge noget udstyr til dette. Hvis han løber, er der mange muligheder for nyt løbetøj eller gadgets, som pulsure eller holdere til telefonen til løbeturen. En perfekt julegave til ham, som er den sporty type.

Næsten lige meget hvilken sport han dyrker, så kan der findes noget godt udstyr, som han vil sætte pris på. Dyrker han ikke så meget sport, så kan man også give noget udstyr til løb eller fitness, som en opfordring til at komme i gang.

Her skal man dog kende ham ret godt, så man ved om han vil tage positivt og kærligt mod en sådan opfordring. Nogle vil nok ikke bryde sig om det, mens andre vil se det som en kærlig tanke.

Se udvalget her →


Gavekurv eller æske med lækkerier

Gavekurv eller æske med lækkerierDer findes mange skønne gavekurve med alverdens lækkerier, hvilket især er gode gaveideer til ham, som elsker mad og har en sød tand.

Man kan enten købe en færdig kurv eller man kan selv sammensætte en masse lækkert. Den sidste løsning er den mest personlige julegave til ham, så kan du vælge alle hans favoritter, hvilket giver denne særlige følelse af juleglæde og omtanke.

Se udvalget her →


Helikoptertur

HelikopterturMænd elsker teknik og maskiner. Noget af det mest fantastiske inden for dette er helikopteren, som mange mænd har en drøm om at prøve.

Der er kommet flere udbydere at helikopterture, så priserne er efterhånden blevet ret lave. Det er både muligt at købe helikopterture over København og andre større byer, eller man kan også opleve noget mere landligt område fra luften.

Se udvalget her →


Prøv en superbil

Prøv en superbilVi bliver ved maskinerne og kigger på superbilerne. Det er ligeledes en stor drøm for mange, og der er også et stort udvalg af både klassiske og moderne superbiler. Din mand kan derfor finde lige den bil, som han altid har drømt om at køre.

Det er både muligt at køre på bane og på offentlig vej, samt det er muligt at være passager hos en erfaren racerkører. Oplevelsen kan derfor skræddersyes lige efter hans ønsker og er en anderledes og super julegave til ham.

Se udvalget her →


Weekendophold

WeekendopholdDu kan også være lidt mere traditionel og finde et skønt weekendophold, som julegave til ham du holder af. Når børnene skal giver gaver til far og mor, så er dette bestemt en mulighed for forkælelse.

Eller du kan invitere din egen mand med sammen med dig selv, så bliver det en dejlig romantisk gave, så i vil glæde jer til.

Danmark er privilegeret med masser af flotte kroer og slotte, samt vi er et af de lande i verden, hvor der laves den bedste mad. Så rammerne for et skønt weekendophold er bestemt til stede her i Danmark.

Se udvalget her →


Indgravering af smykker og ure

Indgravering af smykker og ureOvervejer du at give manden et smykke eller et ur, så kan du få dette indgraveret til ret billigere priser. Det vil pludselig gøre gaven endnu mere personlig, og han vil altid mindes dig via den smukke indgravering.

Og langt de fleste ting kan lade sig gøre at indgravere, om det så er en ring, et ur eller måske nogle super seje kokkeknive. Alt i metal af god kvalitet kan indgraveres, det er bare med at være lidt kreativ.

Ønsker du et give et accessory i form af eksempelvis et bælte, så er det også muligt at få indgraveret et sådant – foruden at komplementere mandens garderobe, så giver du samtidig et item, som også er personlig på grund af en personlig indgravering.

Af andre gode eksempler på indgraveringsgaver kan der også nævnes indgravering i: kortholder, champagneglas, karaffel, gæstebog, USB-pen, lighter, skærebræt og meget mere. Så uanset hvilken type gave du vil give, så vil du næsten kunne finde noget, hvor du kan tilføje en indgravering for at give noget helt specielt til juleaften.


En oplevelse

oplevelse til hamUanset om du er en søskende, en forælder eller en kæreste, så vil en oplevelse som julegave til ham altid være noget personligt. Inviterer du ham fx ud at spise, bare jer to eller til tur i bio og bøf inden, så er du sikret noget nærvær, som er en helt anden type gave. Her får i tid sammen – om det så er som kærester eller venner, så er det uundværligt og dermed en ganske personlig gave.

Se udvalget her →


Nye skjorter

Nye skjorterMange mænd har en forkærlighed for skjorter, som de måske bruger til både arbejde, hverdag og fest. En ny og flot skjorte er derfor en af de mest oplagte og populære julegaver til mænd.

Se udvalget her →


Jakke

JakkeEn ny jakke er også en glimrende gave til ham. Det kan både være en sportsjakke eller en finere jakke. Man kan næsten altid bruge en ny jakke af den ene eller anden slags.

Se udvalget her →


Sportstøj

SportstøjDanske mænd er generelt er sportslige, og de fleste dyrker en eller anden for motion. En julegave med noget sporstøj til denne hobby er også en oplagt gave.

Se udvalget her →


Slips

SlipsSlips kan være lidt svære at købe, da de skal passe til hans jakkesæt. Kender du hans tøj ret godt, så er slips dog en god gave, især hvis han går meget op i mode og tøj.

Se udvalget her →


Bælter

BælterEt nyt bælte vil de fleste mænd også sætte pris på, da mænd næsten bærer bælte til alt deres tøj. Det kan både være et klassisk og flot bælte til jakkesættet, men også et mere roligt og afslappende bælte til jeans eller shorts.

Se udvalget her →


En god parfume til mænd

En god parfume til mændEn god parfume er efterhånden en meget klassisk mandegave. Det er ligeledes noget, som han vil løbe tør for før eller siden.

Det er dog vigtigt at kende lidt om hans smag, hvis du vil ramme rigtigt. Det forholder sig ofte sådan, at yngre mænd er til de mere lette og sportslige parfumer. Ældre mænd kan ofte klare lidt kraftigere og mere mandlige dufte.

Sørger du for et byttemærke, så kan det dog ikke gå helt galt. Hold dig eventuelt til de store mærker som Hugo Boss, Armani, Calvin Klein m.fl.

Se udvalget her →


Oplevelser i julegave til ham

Oplevelsesgaver til manden der har alt

Skal du købe en gave til manden, der har alt, så er en oplevelsesgave også en glimrende idé. I takt med de gode økonomiske tider, så køber mange mænd bare det, som de står og mangler i hverdagen.

Det er med til at gøre det sværere, når man skal finde en julegave til ham. Her er oplevelsesgaverne et glimrende alternativ, da man aldrig kan få for mange oplevelser, og de ikke fylder i hjemmet.

Denne tendens kan man også se inden for gaver til mænd, hvor oplevelsesgaverne stadig bliver mere udbredte og populære.

Se udvalget her →


Personlige julegaver til ham

personlig julegave til manden der har altJulen handler om familien og vennerne, og julegaverne må derfor meget gerne være personlige. Det gør det ekstra hyggeligt, hvilket er lige i julens ånd.

Når man gerne vil give en personlig julegave til ham, så er der mange muligheder at vælge i mellem.

Har du stadig ikke fundet en god ide til den personlige gave, så lister vi her lidt ekstra gode ideer:

 • Sneakers til den stilede
 • Frakke til den elegante type eller ham med et business-look
 • Fotoshoot med dem ham holder kær
 • En spændende bog til læsehesten
 • Barberingssæt, skæg voks eller andet barberingsgrej
 • Små ting til indretningen
 • Salt- og pebersæt til ”hjemmekokken”
 • Sous Vide til madentusiasten

Så der er rigelig af ideer at tage af – og husk, det, som gør gaven personlig i sig selv er ligeså meget, at du har tænkt på hans interesser, ønsker og hvordan han er som person og har valgt en gave derudfra.

Se udvalget af sjove fotogaver her →


Gadgets i julegave til manden der har alt

Gadgets i julegave til manden der har altMan du en julegave til ham, som er lidt nørdet? Mænd elsker gadgets, da det gør noget helt særligt for dem. Prøv at tænk over mandens interesser, så er der sikkert en gadget, som passer godt til denne interesse.

Har du tænkt dig godt om, så du rammer rigtigt med dit valg af gadget, så bliver dette også en skøn og personlig gave. Det viser nemlig, at du har set ham og forstået hans interesser for f.eks. fjerstyrede biler, droner, sejt køkkenudstyr eller noget helt andet.

Flere af disse gadgets kan også indgraveres, så de bliver endnu mere personlige. Tag et kig på en af de netbutikker, som sælger seje gadgets til mænd. Ofte får man den bedste inspiration på denne måde, da der findes så stort et udvalg af gadgets, som man slet ikke forestillede sig eksisterede.

Mangler du en brainstorm til at sætte ideerne og tanker i gang, så lister vi her lige nogle sjove og gode ideer i form af fede gadgets til ham der (tror han) har alt:

 • Grillforklæde
 • Badeforhæng med sjovt motiv
 • Pusterør
 • En luftmadras i et skørt motiv
 • Små minigames

Som du kan se, er der mange sjove ideer og gaver i alverdens kategorier. Kender du personen rigtig godt, så kan du ved at kigge ideerne igennem snildt finde en skør, sjov eller sej gave i form af en speciel gadget. Du behøves dog heller ikke kende personen ind til benene for at du kan give en gadget i gave. Mulighederne er så mange, at du uden problemer vil kunne finde noget, som på den ene eller anden måde vil falde i god smag.

Se udvalget her →


Andre julegaveideer til ham

Der er mange andre gode julegaver til ham, det handler om at være nærværende og tænke over, hvilken person han er.

Når man sidder og brainstormer dette, så vil der automatisk dukke en masse ideer op med gode gaver til ham.

Tag derfor denne liste som inspiration, men tænk selv videre efter flere personlige ønsker, som passer lige netop til den mand, som skal have gaven.

Læs også: Julegave til hende

Hvad skal jeg give i julegave til ham?

Hvad skal jeg give i julegave til ham?

Når du skal tage beslutningen om en god julegave til ham, så brug noget tid på denne beslutning. Jo før du kommer i gang med at brainstorme over ideerne, jo større er chancen for du finder den helt perfekte gave til ham.

Det tager nemlig tit vores hjerner lidt tid at komme op med de gode ideer, så start denne proces tidligt. Det handler meget om at kende manden godt, når du skal give ham den bedste gave.

Du skal derfor forsøge at sætte dig i hans sted, når du skal finde den rette gave. Det handler derfor ikke om, hvad du synes vil være dejligt, men hvad han i virkeligheden sætter pris på.

Hvor meget skal gaven til ham koste?

Prisen er ikke så vigtig, når du skal finde den helt rette gave til ham. Tanken og valget af gaven er langt vigtige, end hvad gaven ender med at koste.

Det gælder selvfølgelig om at holde sig nogenlunde inden for de aftalte spilleregler, så alle giver nogenlunde det samme. Man skal dog ikke gå alt for meget op i dette, det skal bare være en rettesnor.

Ellers gælder det om at købe julegaven i god tid, så kan du nemlig spare virkeligt mange penge. Prøv at kigge på julegaver allerede ved det store januarudsalg, mange julegaver kan sagtens holde sig indtil juleaften.

Back to top button