Chokolade julekalender

Julen er for mange den hyggeligste tid på året. Det er nemlig den tid, hvor vi hygger os sammen med familien og sætter pris på hinanden. Med julen følger også mange traditioner, som gør denne specielle måned på året endnu mere morsom og hyggelig.

Byerne rundt omkring i landet bliver pyntet, genkendelige julesange kører i radioen og brændte mandler bliver solgt på gaderne i store mængder. Mange familier har også deres egne traditioner, så som at lave konfekt, spille pakkelege og at se bestemte julefilm hvert år.

En tradition, som ofte bliver set mere som en tradition for børn, er chokolade julekalendere. Denne type julekalender er dog selvfølgelig ikke forbeholdt de mindste, for også os voksne holder af lækker chokolade – og hvem ønsker ikke at kunne åbne for et stykke lækker chokolade, hver eneste dag i hele julemåneden?


Indholdsfortegnelse

Den bedste julekalender med chokolade

Den bedste julekalender med chokolade

Du kan få chokolade julekalendere til voksne med mange forskellige chokolader, så som Kinder chokolade, Økologisk chokolade, luksus Summerbird chokolade og meget andet. Køb gerne fra et mærke, hvis chokolade du ved at du eller modtagen kan lide. Kinder chokolade julekalenderen er især et hit hos de mindre.

Der er ikke noget, som at forkæle sig selv med den bedste chokolade fra ens yndlingsmærke, hver eneste dag i hele december måde – det er selvforkælelse på højt plan!

Så det er bestemt oplagt at gå efter den type chokolade eller det mærke, som dig og din søde tand holder allermest af – og det kan være svært at holde sig til én om dagen.

Se udvalget her →


Økologisk chokolade julekalender

Økologisk Chokolade Julekalender

Hvis du går op i velvære og sunde produkter – specielt i juletiden, hvor vi generelt spiser mere end normalt – så er en økologisk chokolade julekalender et meget godt alternativ til de almindelige julekalendere. Disse økologiske julekalendere er produceret af naturlige og gode råvarer, så du kan tilfredsstille den søde tand med lidt bedre samvittighed.

Se udvalget her →


Julekalender med chokolade og marcipan

Julekalender med chokolade og marcipan

Hvis du hurtigt bliver træt af chokolade, eller bare godt kunne tænke dig lidt variation, så kan du også få julekalendere, der indeholder både chokolade og marcipan. Marcipan er også noget, vi ofte forbinder med julen, så kombinationen med chokolade i en julekalender fungerer super godt og får tænderne til at løbe i vand.

Se udvalget her →


Læs også: Øl julekalender til manden

Hjemmelavet chokolade julekalender

Hvis du gerne vil genskabe den glæde du fik som barn, så er mulighederne for en chokolade julekalender til voksne mange. En af mulighederne er at lave din egen. Du skal blot bruge en god opskrift på chokolade, og selvfølgelig det rette udstyr, hvis du skal kunne lave en god, hjemmelavet chokolade julekalender.

Find en god opskrift på nettet, køb ind til din yndlingschokolade, hvad end den skal være hvid, mørk, blandet, med krokant eller andet. Og husk nogle fine forme til at lave nogle søde stykker chokolade – evt. forme med julemotiver.

Køb den online

I dag kan man købe næsten alt på nettet, og denne type julekalender er ikke anderledes. Ved en hurtig søgning på nettet vil du finde mange hjemmesider, der sælger julekalendere med lækker chokolade. Et godt valg for dem, som ikke ønsker at skulle lave deres egen. Og på nettet finder du masser af lækre julekalendere med kvalitetschokolade.

Back to top button