Øl julekalender

Der er noget hyggeligt over december. Måneden, hvor store og især små varmer op til juleaften. Børnene har allerede en fest fra 1. december, når de åbner de første låger på deres julekalendere i alle mulige afskygninger. Men hvorfor skal det kun være børnene, der har julekalendere?

Heldigvis findes der efterhånden også rigtig mange julekalendere til voksne – til både kvinder og mænd. Chokolade, parfume og andre gode og sjove ting, der er pakket ind bag 24 låger. En af dem er en øl julekalender. Et sjovt påhit, der i den grad er til voksne – og måske nok mest til mænd.


Derfor skal du købe en øl julekalender til ham

Så har du en mand, der kan lide øl, har du her den perfekte måde at forkæle ham på. Der kan ikke være tvivl om, at en øl julekalender til mænd vil vække både begejstring og glæde fra den mandlige del af husstanden. Der er lagt op til lidt ekstra december-hygge – og så er det jo også et spændingsmoment at se, hvilken særlig øl man mon får i dag.

Derudover kan det være, at han også får lyst til at forkæle lidt igen – og måske give dig en lækker eller skøn julekalender, der passer godt til dig. Det er både hyggeligt og sjovt at forkæle hinanden med noget, der giver et lille bræk i hverdagen. Desuden er det jo også skønt at åbne julekalender sammen med børnene.


Bog om juleøl der skal smages inden jul

24 øl du skal smage før det bliver jul - Carsten Berthelsen

Den bog, ”24 øl du skal smage før det bliver jul”, er bygget op som en julekalender, således man kan læse om en ny øl hver dag op til jul. Således også en god idé til en øl julekalender – for sig selv, eller måske kombineret med en pakkekalender med øl i.

Du kan finde bogen her →


Prøv også en julekalender med ROM

Er det ikke lige øl, der er sagen for den voksne, man gerne vil forære en julekalender, er der masser af andre muligheder. For eksempel kan man finde en julekalender med rom. Således kan kvinder og mænd åbne en ny lille pakke med en smagsprøve samt beskrivelse af forskellige slags rom – hver dag op til jul.

Den kan købes her →


Øl julekalenderen i Natholdet

Man kan også lade sig inspirere af Natholdet, der i 2017 lavede en ”øl julekalender” i 24 afsnit. Her smagte Anders Breinholt i selskab med Søren Rasted og ølentusiasten Carsten Berthelsen sig igennem 24 forskellige juleøl i løbet af 6 timer. Det blev en populær julekalender for de voksne, hvor deltagerne blev mere og mere berusede for hvert afsnit. Det er bestemt anbefalelsesværdigt at se!

Det er rigtig god underholdning som julekalender. Og samtidig er der inspiration at hente til masser af skønne juleøl, der er velegnede til en øl julekalender. Hvis man vil forkæle sin mand, kæreste, far eller en anden mand med nogle gode juleøl.

Det var ølentusiasten Carsten Berthelsen, der vidste en masse om de forskellige øl, de tre deltagere skulle smage af undervejs i julekalenderen. Den viden om øl er der kommet en bog ud af.

Se også andre populære pakkekalendere til ham.

Back to top button