Køb firmajulegaver

Når julen kommer forbi kontoret i december måned, er det en god undskyldning for at gøre noget ekstra sødt for sine medarbejdere. De er trods alt dem, der får firmaets hjul til at køre. Derfor skal firmajulegaven selvfølgelig være i orden til dem. Men hvad er egentlig en god firmajulegave? Må man give gavekort i firmajulegave? Og hvad er beløbsgrænsen på firmajulegaver?

Her er der samlet nogle af de bedste forslag til firmagaver. Så kan du forhåbentlig få lidt inspiration til at købe den firmajulegave, som du synes, dit firmas medarbejdere fortjener. Det er jo kun jul én gang om året!

Se udvalget af firmajulegaver her →

Sammensæt en flot spiritusgave af øl, portvin og andet spiritus

Køb firmajulegaver med spiritus, hvis du ønsker en sikker vinder. Spiritusgaverne er meget populære op til julen, hvor alle med garanti også skal til en julefrokost eller to. Spiritusgaverne er noget, som de fleste sætter pris på og kan have stående, indtil en god begivenhed melder sig. Især hvis man går ud og køber en lidt finere portvin eller stærkere spiritus i gave til sine medarbejdere.

Men nu er det ikke sikkert, at det er alle i firmaet, der nyder alkohol. Derfor kan gaven godt virke lidt upersonlig, hvis ikke man er sikker på, at alle i firmaet kan lide at drikke alkohol. Hvis man for eksempel giver en kvindelig ansat alkohol i firma julegave, og hun er med barn, så kan det godt fremstå ubetænksomt. Men kender man til alles præferencer inden for drikkevarer, så er spiritusgaven ikke en dårlig firmajulegave at købe.

Køb firmajulegaver der kan smages – forkæl dine medarbejdere med gavekurve, chokolade og vin

Køb firmajulegaver, der kan smages, det er næsten altid et sikkert hit. De falder altid i god jord især i juletiden, hvor den søde tand gerne må forkæles lidt ekstra. I gavekurve finder man ofte forskellige slags knas og godt og derudover en vin eller måske en champagne til nytåret.

Gavekurve med slik, chokolade og vin er især en god firmagave, fordi den falder i god jord hos alle. Den er således en af de mere ”sikre” gaver, som alle vil kunne få glæde ud af. Ulempen ved at give en gavekurv er, at den sandsynligvis kun rækker indtil januar måned.

Vil du gerne give en gave, som dine medarbejdere kan få mere brug og glæde af efter julen også, så læs med nedenunder.

Giv dine medarbejdere brugskunst i firma julegave

Brugskunst som firma julegave er et lidt mere vovet bud på en firmagave. Det skyldes, at man modsat gavekurven ikke kan være sikker på, at alle godt kan lide det brugskunst, man nu har valgt ud til dem. Men vælger man brugskunst som gave, så får folk det forhåbentlig også brugt efter jul også. Selvfølgelig kan man vælge noget brugskunst, som alle kan bruge. For eksempel en kaffekande eller en vase.

Denne gave er altså lidt mere vovet, men den kan også falde i rigtig god jord hos nogle, hvis ikke alle medarbejdere.

Men hvis man gerne vil være helt sikker på, at alle medarbejder får præcis det, de ønsker sig, så kan man også selv lade dem vælge. Læs med nedenunder hvordan.

Se udvalget her →

Lad selv dine medarbejdere vælge deres julegave

Valggaven fungerer på den måde, at medarbejderne selv vælger, om de ønsker sig gavekurve eller brugskunst. Måske vælger de endda selv, hvilket brugskunst de gerne vil have, og hvad de gerne vil have i deres gavekurv. Selvfølgelig så længe det falder inden for den beløbsgrænse, der er sat.

Fordelen ved valggaven er, at alle kan få brug af deres gave, fordi de selv har valgt den. Spørgsmålet er, om det betyder, at de også bliver gladere for gaven? Som vi ved, så er det jo tanken, der tæller. Langt de fleste mennesker ønsker sig ikke noget specifikt fra deres firma i julegave, men ønsker blot en anerkendelse. Måske er det endda nok med et lille håndskrevet julekort?

Det, der betyder noget, er, at man viser dem lidt ekstra kærlighed henover julen. Om det er i form af en flot indpakket chokoladeæske eller endnu en vase til køkkenbordet er for de fleste lige godt. Det vigtigste er, at man viser sine medarbejder, at man har tænkt på dem herop til julen, og man har udvalgt en fin og betænksom gave til dem.

Så længe du har julestemningen med, når du skal købe firma julegaver, så kan det ikke gå helt galt.

Back to top button