Julegaver til vovehalsen

De fleste kender nok en adrenalinjunkie, og det kan være svært at vide, hvad man skal give til ham eller hende til jul. De elsker spænding og det kan ikke blive vildt nok. Og det vil man jo gerne afspejle i sin gave. Men hvad er den oplagte gave til de personer der elsker spænding og kan betragtes som vovehalse? Vi har samlet vores bedste forslag lige her.

Indholdsfortegnelse

Gavekortsboks til vilde oplevelser

Man kan i dag finde forskellige typer af oplevelsesgaver, som er gode bud på en helt perfekt gave til vovehalsen. Du kan finde en masse forskellige gode bud på fede oplevelser. Vi kan for eksempel nævne faldskærmsudspring og en tur i helikopter, som der udbydes som oplevelsesgaver. Eller hvad med et dykkercertifikat? Eller måske en times all-you-can-eat i en pølsevogn? Der er gaver til enhver vovehals at finde. Budgetmæssigt svinger vi fra det moderate hvor en gave kan fås for omkring 200-300 kroner og op til flere tusinde kroner. Det er op til dig at vurdere, hvad der skal gives for.

En gåtur på toppen af den gamle Lillebæltsbro

Som noget nyt er det blevet muligt at komme på en tur op på toppen af den gamle Lillebæltsbro og gå rundt. Det er en guidet tur, som virkelig tager en op i højderne, og der er masser af gode muligheder for at føle spænding og adrenalin når man kigger ud fra broens top. Det er faktisk ikke specielt dyrt at booke en tur op på Lillebæltsbroen. Det kan gøres for ca. 200 kr., og så kan du jo selv tage med?

Adgangsbillet til halvmaraton

Adrenalin og træning går hånd i hånd. Flere og flere danskere er desuden begyndt at kaste sig ud i vilde træningspas for at træne op til halvmaraton, maraton, triatlon, Iron man og så videre. Men det koster faktisk penge at deltage. Hvorfor ikke puffe lidt til den sporty vovehals og tilmelde vedkommende fx et halvmataron? Hvis vedkommende allerede har løbet 10 halvmaraton’er er det måske et endnu hårdere løb der skal købes som gave. Det er både en sjov udfordring, og noget de vil blive glade for at få. Et prisestimat på en tilmelding til et halvmaraton: 400-600 kr. Der er årligt halvmaraton i både Aarhus og København og flere andre steder i landet.

Billet til fodboldkamp

Hvis gavemodtageren er en spændingsnarkoman, så er det måske en ide at give en billet til en spændende fodboldkamp. Især i udlandet kan man finde mange store og spændende kampe, fx i dejlige Barcelona, hvor Lionel Messi udfolder sig. Eller i det engelske hvor fankulturen er eminent og kampene er tætte. Men også herhjemme kan det jo være, at det er en billet til de lokale helte, der vil være oplagt? Budgetmæssigt svinger det utroligt meget alt efter hvad man vælger, og det dyreste er utvivlsomt fodbold i England.

GoPro kamera

Noget af det som en rigtig vildbasse vil få glæde af er et holdbart GoPro kamera, som kan tåle både vind og vejr, vand og sne. Med et GoPro kamera kan man filme alle sine vilde oplevelser i HD kvalitet. Hvad enten det er dykkervideoer, offpist-ture på skiferien eller heftige ture på Mountainbike i de danske skove. Der kan være chancer for at få nogle utroligt fede videoer. Det kræver selvfølgelig lidt teknisk snilde når videoerne skal klippes sammen, og skal gøres lækre at se på, men faktisk er det slet ikke så svært. Det er i hvert fald helt sikkert noget, som man kan lære, hvis man ikke allerede har erfaring med at lave videoer. Et GoPro kamera er ikke en billig gave. De koster omkring 2000 kroner (GoPro Hero 5). Desuden skal det understreges at ekstraudstyr købes separat, fx vandtæt case osv.

Jackass film på DVD

Ok, den her er nok ikke for alle, men en sjov og ikke mindst billig gave er selvfølgelig DVD’er med de tossede amerikanere i Jackass. Jackass er et hedengangent tv-program der kørte på MTV i starten og midten af 00’erne. Her gik det kort og godt ud på at lave de vildeste stunts og de skøreste pranks. Det var et kæmpe hit over hele verden, hvor Weeman, Johnny Knoxville og alle de andre blev berømte for deres halsbrækkende stunts.

Denne gave er billig for pengepungen og kan være en sjov og skør ide. Men det er nok mere til den yngre modtager. Jackass henvender sig ikke ret meget til folk over 25 år.
Du kan stadig finde Jackass på dvd i diverse webshops og velassorterede filmbutikker. Prismæssigt koster det ikke mere end max 100 kroner for en film med Jackass.

Har du flere gode ideer til hvad man kan give en ægte vovehals i julegave? Så lad os endelig høre fra dig!

Back to top button