Gaver til mænd

Vi ved alle sammen, hvor svært det er at finde den helt perfekte julegave til manden i vores liv. Enten ønsker han sig ikke noget, eller også ønsker han sig det samme som sidste år, hvilket er en anelse kedeligt.

Er din kæreste en rigtig adrenalinjunkie? Elsker han sushi? Har han en skægpragt ud over det sædvanlige? Vælg en gave, der viser, at du kender ham. At du kender hans behov, selvom han måske ikke selv er klar over dem. Læs med her for lidt utraditionelle gaver, der helt sikkert vil gøre lykke – eller i det mindste give et smil på læben!

Indholdsfortegnelse

Den stilede

Hvem kender ikke problemet med at komme for sent på arbejde på grund af is på bilen? Det gør de fleste. Og sikkert også manden i dit liv. I stedet for en kikset, halvdårlig isskraber fra det nærmeste supermarked, kan du købe en lækker, stilet isskraber fra stelton, som helt sikkert vil gøre lykke de kolde vintermorgener.

 

 

 

Den adrenalinfyldte

Er manden din til hæsblæsende action og har brug for en oplevelse ud over det sædvanlige? Så skal han da have en tur i helikopter! Flyvningen foregår i Sønderborg og er for 3 personer, så han kan endda få et par venner med turen. Med sådan en vild gave, bliver du uden tvivl dagens helt(inde) i skysovs!

 

 

 

Den skæggede

Har din kæreste en skægpragt uden lige? Så skal han da have skægvoksen fra Wilderness, så ansigtsfrisuren bliver helt optimal! Skal den have hele armen, så køber du også skægolien fra samme mærke, så han får en samlet pakke.

Den klassiske

Skal det være lidt ekstra lækkert, men alligevel klassisk uden at være den traditionelle deodorant eller favoritunderbukserne? Så skal han da enten have et lækre par skindhandsker eller et sæt klassiske – men endog maskuline – manchetknapper til aftenerne ude. Begge gaver er både praktiske og elegante, hvilket er et rigtig godt udgangspunkt for en gave.

 

Den retrospektive

For relativt få år siden var en pladespiller nærmest et levn fra en svunden tid. I dag har den dog genvundet en del af fordums storhed, dabåde unge og gamle musikelskere igen har genopdaget den helt særlige lyd fra kombinationen af vinylpladens møde med pickuppen.

 

 

 

 

 

Den madelskende

Er din kæreste en haj i et køkken? Eller har han måske tværtimod brug for at øve sig lidt? Elsker han bare sushi? I så fald skal du give ham sushisættet fra Pantone. Det er stilet og vil pynte på bordet, når der kommer gæster, men det passer også lige i størrelsen til, at han kan lave en lækker middag kun til jer.

 

 

 

 

Den ømme

Har du en kæreste, der beklager sig over ondt i nakke eller skuldre? Har han et fysisk hårdt arbejde, eller sidder han måske i en dum arbejdsstilling? Vis, at du tænker på hans ve og vel og købe ham en Beurer MG 150, der lindrer spændinger i nakke og skuldre ved hjælp af dybdegående massage – så slipper du også selv for at få ondt i fingrene.

 

 

 

Det er tanken der tæller

Uanset om du rammer helt plet med den perfekte julegave til ham, om du køber noget humoristisk eller de traditionelle strømper, han alligevel står og mangler, så bliver han formentlig glad. Julegaver handler i høj grad om, at dem, vi holder af, bruger tid på at finde en god gave til os. I julens ånd handler det om tanken bag.

Du har helt sikkert gjort dig umage med at finde den helt rigtige julegave til din kæreste. Ellers ville du slet ikke sidde her og læse med. Hvis det helt rigtige bare ikke dukker op, så vær kreativ og læg et sødt kort ved gaven, så du viser, at du trods manglen på julegaveideer alligevel har gjort dig umage.

Back to top button