Ring og skriv til julemanden. Find julemandens telefonnummer og adresse her – og scor billige point hos ungerne

Julen er hjerternes tid – det er tiden for familiehygge, store gavedrømme, den tunge mad og det lækre juleknas. Julemanden er en uundværlig del af de fleste børns jul, og du kan nu opfylde dine børns allerstørste drømme – nemlig at komme ringe eller lave et skriv til julemanden. Faktisk kan du både sende et brev til ham og ringe ham op for en lille snak.

Ring til julemanden, og opfyld et ønske, der med ret god sandsynlighed står højest på de fleste børns juleønskesedler, og du vil helt sikkert blive populær, hvis du informerer dine børn om, at julemanden altså er i røret og venter på dem. I kan bagefter sammen skrive et brev til julemanden – for børnene vil helt sikkert have mere, når de først har talt med ham.

Ring til julemanden – Hvad er julemandens telefonnummer?

Næsten alle mennesker i dag har en smartphone, herunder også børnene. At foretage et ring til julemanden er således en smal sag – hvis bare man har hans telefonnummer. Og det er her, den primære udfordring skulle synes opstå. Men faktisk har julemanden et helt almindeligt fastnetnummer, man kan ringe ham op på. Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07.

Forestil dig den situation, at du foretager et ring til julemanden, og herefter kalder på ungerne med meddelelsen ”julemanden er i telefonen. Han vil tale med dig”. Du vil være mere end sædvanligt populær, og børnene vil elske det.

Men det er faktisk ikke noget nyt, at du kan lave et ring til julemanden. Han har taget telefonen helt siden 1986, og siden da har flere hundrede tusinde børn været igennem røret. Selvom det typisk giver bedst mening at ringe til julemanden, når det er jul, så kan du faktisk også ringe til ham midt om sommeren. Julemanden vil nemlig altid gerne tale, og dine børn kan ringe til ham hele året rundt, hvis de skulle savne julemanden eller længes efter den søde juletid.

Ring til julemanden på 70 24 12 07, og giv dine børn en god oplevelse.

Skriv til julemanden

Når I så har talt med julemanden i telefonen, har dine børn helt sikkert lyst til mere. Skriv til julemanden bagefter, hvor børnene eventuelt kan fortælle om deres begejstring ved at have talt med ham i telefonen.

Her kan de også skrive, hvilke ønsker der står allerhøjest på ønskesedlen i år. Et skriv til julemanden er altid en god idé, og du kan fortælle dine børn, at julemandens adresse altid er åben for breve fra børn. Et skriv til julemanden på julemandens adresse skal gerne sendes afsted i god tid, for både julemanden og hans hjælpere har travlt op til jul.

Samtidig med at I skriver breve op til julemanden, kan I klippe julehjerter og lave julepynt og bruge anledningen til at gøre det lidt ekstra julehyggeligt. Og så kan børnene eventuelt sende et hjemmelavet julehjerte med deres i deres brev til julemanden.

Hvad er julemandens adresse?
Julemandens Postcenter 24, 0900 København C.

Besøg på julemandens adresse

Måske undrer dine børn sig over, at julemandens adresse skulle ligge i København – men det er selvfølgelig ikke hans rigtige adresse. Julemandens adresse er nemlig i Grønland, men han har en masse hjælpere på hans helt eget postcenter i København, som hjælper ham med alle brevene fra søde børn.

Julemandens adresse i Grønland er derimod ganske hemmelig. Det er her, han producerer massevis af gaver til børnene, så det er vigtigt, at adressen forbliver en hemmelighed.

Men så er det godt, at dine børn kan besøge ham rundt omkring i det danske land, når han er på besøg.

Back to top button