Julegaveidéer til fitness-nørden

Julen er synonym med samvær og forkælelse af dem, vi holder af. Men sommetider kan det være svært at finde de helt rigtige gaver at give, når de skal stemme overens med modtagerens interesser — især hvis man ikke selv er ekspert på området.

Er du på jagt efter gaver til fitness nørden, så vil du kunne finde en masse gode tips i denne artikel. Her er der både bud på, hvad du kan købe til modtageren der elsker at bruge tid i fitnesscentret, modtageren der helst vil dyrke motion derhjemme samt ham eller hende, der helst vil ud og bevæge sig i den friske luft.

Den oplagte gave til den store fitnesscenter-fan

Er du på jagt efter idéer til gaver til fitness nørden, der allerede har abonnement til fitnesscentret og holder af at bruge tid der, så kan du med fordel kigge dig om efter en lækker sportstaske, de kan have alt deres udstyr i.

Gå efter en model af god kvalitet og med mange rum og god plads, så de kan have alt deres udstyr med — uanset om de vil løfte vægte, dyrke konditionstræning, har meldt sig til holdsport eller alle tre ting.

Gaver til fitness nørden, der holder af udendørs motion

Er modtageren glad for at røre sig udendørs, kan et par gode løbesko være en oplagt gave. Herudover kan løbetøj beregnet til løb ved lave temperaturer være et hit i vinterhalvåret, da modtageren vil kunne fortsætte sine gode motionsvaner uden hverken at fryse eller koge over i motionstøjet.

Fitnessmaskiner til hjemmet

Fordelene ved en fitnessmaskine, der kan bruges indenfor hjemmets fire vægge, er talrige. Fitnesscentret er nemlig ikke et sted, alle har lyst til at besøge, men det betyder ikke, at man ikke skal kunne komme i god form. I modsætning til de fleste fitnesscentres begrænsede åbningstider, står maskinen i hjemmet klar til brug døgnet rundt, så du kan bruge den præcis, når det passer dig.

En spinningcykel hører til en af de oplagte gaver til fitness nørden, da man får større udbytte af en spinningcykel end den traditionelle motionscykel. Spinning er nemlig en sportsgren, der især er godt for kroppens kredsløb, og siden disciplinen blev opfundet i 1980, har den derfor været meget populær verden over.

En spinningcykel har ofte mange forskellige indstillingsmuligheder, så alle kan sidde godt, uanset kropstype. Derudover er det selvsagt langt mere sikkert at bruge en spinningcykel end det er at tage en tur på en traditionel racercykel på landevejene — og med det skandinaviske vintervejr kan det da også være noget nær umuligt at motionscykle udendørs i vinterhalvåret. Med en spinningcykel er man ikke afhængig af vejret, og der er ingen grund til at vente med at motionere, til vejret bliver godt. Læs mere i denne test.

Holder modtageren alligevel af at tage en tur på racercyklen, når solen skinner fra en skyfri himmel om foråret og om sommeren, så kan en spinningcykel være et godt supplement og en måde at holde sig i form på uden for sæsonen.

Gaver til fitness nørden, der sætter pris på mindfulness

Til denne modtager vil en yogamåtte eller en træningsmåtte med stor sandsynlighed falde i god jord. Sådan én kan både bruges til yoga og til helt almindelige strækøvelser i hjemmet.

Har modtageren allerede en yogamåtte, eller vil du lægge noget ekstra udstyr oveni, kan du kigge efter yogaudstyr såsom yogatøj eller yogablokke, der gør træningen lettere ved at hjælpe med at stabilisere leddene og forhindre forstrækninger.

En træningselastik hjælper også til en god styrketræning af blandt andet ryggen og overarmene uden en masse tungt udstyr. Til sidst vil en massagebold være et hit til de ømme muskler og led.

Back to top button