Konfekt
-
Schweizerpastiller
Ingredienser 1 æggehvide ca. 250 g flormelis 3-4 dråber pebermynteessens mørk chokolade eller overtrækschokolade til pynt Fremgangsmåde Æggehviden piskes ganske…
Læs mere » -
Svigermors kransekagekonfekt opskrift
Ingredienser (ca. 50 stk.) 500 gr. kransekagemasse (Odense’s Kransekagemasse, anbefales) 500 gr. flormelis 150 gr. fint hakkede mandler 10 tvebakker…
Læs mere » -
Marcipansnitter opskrift
Ingredienser 250 g Marcipan lidt frugtsaft lidt pistaciemarcipan ½ tsk kakao Fremgangsmåde 2/3 af marcipanen rulles ud i en 2…
Læs mere » -
Orangestænger opskrift
Ingredienser 3 store fine appelsiner Sukkerlage: 3 dl. vand300 g Sukker150-200 g. Overtræksehokolade 1 tsk. smør Fremgangsmåde Appelsinerne vaskes, og…
Læs mere » -
Marcipankugler
Ingredienser romrosiner sveskemos pistaciemasse marcipanen hasselnødder overtrækschokolade (lys, mørk og hvid) Fremgangsmåde Tag nogle romrosiner, sveskemos og pistaciemasse fra til…
Læs mere » -
Marcipanbrød med romrosiner opskrift
Ingredienser (2 stk.) 1 dl rosiner 1/2 dl rom 200 g marcipan lidt flormelis overtrækschokolade Fremgangsmåde Rosinerne lægges i blød…
Læs mere » -
Marcipanbrød med pistacie
Ingredienser (2 stk.) 400 g marcipan 200 g pistaciemasse (Odense) 100 g blød nougat overtrækschokolade Fremgangsmåde Pynt med hakkede pistacienødder,…
Læs mere » -
Konfektkage opskrif
Ingredienser Bunde: 4 æg 6 spsk sukker 2 spsk kartoffelmel 2 spsk hvedemel 1 tsk vanillesukker 1 tsk bagepulver Nougatmasse:…
Læs mere » -
Havregrynskugler
Ingredienser 125 g smør 3 dl havregryn 1 dl kokosmel 11/2 dl flormelis 1/2 dl kakao 2 tsk vanillesukker et…
Læs mere » -
Fransk nougat
Ingredienser 2 dl. honning 2 tsk. glukosesirup 3 dl. sukker 2 spsk. glukosesirup 1 æggehvide 1 spsk. sukker 1 stang…
Læs mere »