Konfekt

  • Schweizerpastiller

    Ingredienser 1 æggehvide ca. 250 g flormelis 3-4 dråber pebermynteessens mørk chokolade eller overtrækschokolade til pynt Fremgangsmåde Æggehviden piskes ganske…

    Læs mere »
  • Svigermors kransekagekonfekt opskrift

    Ingredienser (ca. 50 stk.) 500 gr. kransekagemasse (Odense’s Kransekagemasse, anbefales) 500 gr. flormelis 150 gr. fint hakkede mandler 10 tvebakker…

    Læs mere »
  • Marcipansnitter opskrift

    Ingredienser 250 g Marcipan lidt frugtsaft lidt pistaciemarcipan ½ tsk kakao Fremgangsmåde 2/3 af marcipanen rulles ud i en 2…

    Læs mere »
  • Orangestænger opskrift

    Ingredienser 3 store fine appelsiner Sukkerlage: 3 dl. vand300 g Sukker150-200 g. Overtræksehokolade 1 tsk. smør Fremgangsmåde Appelsinerne vaskes, og…

    Læs mere »
  • Marcipankugler

    Ingredienser romrosiner sveskemos pistaciemasse marcipanen hasselnødder overtrækschokolade (lys, mørk og hvid) Fremgangsmåde Tag nogle romrosiner, sveskemos og pistaciemasse fra til…

    Læs mere »
  • Marcipanbrød med romrosiner opskrift

    Ingredienser (2 stk.) 1 dl rosiner 1/2 dl rom 200 g marcipan lidt flormelis overtrækschokolade Fremgangsmåde Rosinerne lægges i blød…

    Læs mere »
  • Marcipanbrød med pistacie

    Ingredienser (2 stk.) 400 g marcipan 200 g pistaciemasse (Odense) 100 g blød nougat overtrækschokolade Fremgangsmåde Pynt med hakkede pistacienødder,…

    Læs mere »
  • Konfektkage opskrif

    Ingredienser Bunde: 4 æg 6 spsk sukker 2 spsk kartoffelmel 2 spsk hvedemel 1 tsk vanillesukker 1 tsk bagepulver Nougatmasse:…

    Læs mere »
  • Havregrynskugler

    Ingredienser 125 g smør 3 dl havregryn 1 dl kokosmel 11/2 dl flormelis 1/2 dl kakao 2 tsk vanillesukker et…

    Læs mere »
  • Fransk nougat

    Ingredienser 2 dl. honning 2 tsk. glukosesirup 3 dl. sukker 2 spsk. glukosesirup 1 æggehvide 1 spsk. sukker 1 stang…

    Læs mere »
Back to top button