Julemiddagen
-
Varm daddelsalat
Ingredienser 600 g friske dadler 2-3 syrlige æbler, gerne med rød skræl 4-6 stilke bladselleri 35 g smør 75 g…
Læs mere » -
Stegt gås med frugtfyld
Ingredienser (10 pers.) 1 gås (5 kg) 1 spsk salt, peber 1 liter vand og bouillon Fyld: skal af 2…
Læs mere » -
Små brune kartofler
Ingredienser 1 kg små æggeblommekartofler ca. 1/2 dl sukker 50 g smør/margarine Fremgangsmåde Kog og pil kartoflerne. Smelt sukkeret på…
Læs mere » -
Rødkål
Ingredienser 1/4 rødkålshoved, ca. 2 kg 25 g smør/margarine 2 syrlige æbler 1 dl eddike 2 dl ribssaft 1/2 dl…
Læs mere » -
Ris a’ l’amande 3
Ingredienser (4 pers.) 1 1/2 liter sødmælk 1 tsk salt 200 g grødris Ris à l’amande: 2 dl piskefløde en…
Læs mere » -
Ris a’ l’amande 2
Ingredienser 1 portion risengrød kogt af 1 l sødmælk 125 g grødris kornene fra 1 st. vanille 2 spsk sød…
Læs mere » -
Ris a’ l’amande 1
Ingredienser (8 pers.) 125 g grødris. 3 dl vand 7 dl mælk 1 stang vanille 2 blade husblas 1-2 spsk…
Læs mere » -
Mors andesteg
Ingredienser 1 and på 3-3 1/2 kg salt og peber 2 syrlige æbler ca. 15 svesker uden sten Sauce: hals,…
Læs mere » -
Meyers julegås
Ingredienser (8 pers.) 1 stor gås, ca. 5 kg Gåsefond: Afpuds, hals og ben 1 løg 1 porre 1/2 hoved…
Læs mere » -
Meyers andesteg
Ingredienser (4-6 pers.) 1 and, ca. 2600 g (klargjort stand), bruttovægt ca.3000 gr. 250 g udstenede svesker 300 g kastanjer…
Læs mere »