Julebag

  • Æblerskiver

    Ingredienser (25 stk.) 250 g mel 1/2 spsk sukker 1/2 tsk salt 1 tsk natron 2 æg ca. 4 dl…

    Læs mere »
  • Vanillekranse

    Ingredienser (ca. 80 stk) 250 g mel 200 g smør el. margarine 1/2 æg (blomme og hvide sammenpiskes, og halvdelen…

    Læs mere »
  • Sandtoppe

    Ingredienser 250 g kartoffelmel 250 g mel 250 g margarine 250 g sukker 3 æg skallen af 1 revet citron…

    Læs mere »
  • Pebernødder 2

    Ingredienser (ca. 200 stk) 500 g hvedemel 125 g plantemargarine 200 g farin 2 tsk hjortetaksalt 1 tsk kanel 1/2…

    Læs mere »
  • Marcipankager

    Ingredienser (ca. 30 stk) 30 g blødt smør 1 æg 250 g reven rå marcipan 75 g sukker 75 g…

    Læs mere »
  • Mandelkager

    Ingredienser (ca. 50 stk) 100 g margarine 270 g sukker 2 tsk vanillesukker 1 dl olie 1 tsk hjortetaksalt 270…

    Læs mere »
  • Kartoffelmelstoppe

    Ingredienser 250 g. margarine 250 g. sukker 2 æg 250 g. kartoffelmel 250 g. mel 2 tsk. vanillesukker Fremgangsmåde Rør…

    Læs mere »
  • Jødekager

    Ingredienser 1/2 kg mel 370 g smør 200 g melis 2 æggeblommer 2 spsk koldt vand Pynt: æggehvide til pensling…

    Læs mere »
  • Julekage med fyld

    Ingredienser 50 g gær 1 dl lunken mælk 2 spsk sukker 2 æg 125 g smør eller margarine 300 g…

    Læs mere »
  • Julehjerte og kagemænd

    Ingredienser (ca. 125 stk) Dej: 250 g farin 450 g honning 110 g smør eller margarine 1 tsk kanel 1…

    Læs mere »
Back to top button