Svigermors kransekagekonfekt opskrift

Ingredienser (ca. 50 stk.)
500 gr. kransekagemasse (Odense’s Kransekagemasse, anbefales)
500 gr. flormelis
150 gr. fint hakkede mandler
10 tvebakker
3-4 æggehvider

Pynt
nødder
smuttede mandler
cocktailbær
ca. 200 gr. chokolade

Fremgangsmåde
Massen æltes med æggehviderne, dernæst flormelis, de hakkede mandler og de knuste tvebakker æltes i. Det er nemmest at ælte det med fingrene! Fyld massen i en sprøjtepose med en finttakket tylle. Sprøjt massen ud på en plade, med bagepapir, i små toppe, rosetter eller andre forme. Pynt dem med nødder, mandler og bær. Bagetid: ca. 6 min ved 230 gr. – indtil de er gyldne. Smelt chokoladen over et vandbad. Dyp bunden af konfektstykkerne i chokoladen. Sæt dem på en bagerist med bunden opad og lad dem tørre.

Back to top button