Juletræ køb online

Efter de gamle traditioner, starter julen den første søndag i advent, nemlig fire uger før jul. Dog kan man allerede et par måneder tidligere finde julepyntede butikker i det danske land, som allerede har påbegyndt forberedelserne til den travle tid. Nogen mener dette er for tidligt, mens andre nyder det og glæder sig over den tid de går i møde. Fra omkring den første søndag i advent begynder diverse radiostationer at spille årets julesange i radioen, og så går højtiden for alvor i gang. I løbet af december måned er der flere traditionsbundne begivenheder. Hver søndag tænder vi endnu et lys i adventskransen, og markerer derved at julen nærmer sig. Den 13. december er luciadag, hvor vi fejrer at englene bragte lys til mennesket.

Dette fejres med luciaoptog med sang og levende lys og det er en stor ære at gå forrest i optoget som den eftertragtede luciabrud.
Jul i Danmark siges at være hjerternes fest, dog har julen i senere tid udviklet sig til en stresset tid, hvor der skal købes julegaver, der skal pyntes op, der skal holdes julefrokost, der skal bages julekager og der skal hentes et juletræ. Julen betyder mange forskellige ting for forskelige mennesker, og hver familie har deres egne fortolkninger af juletraditionerne, men rigtig ofte løber vi ind i den problemstilling, at der bare ikke er tid nok til at nå det hele og samtidig hygge med familien. Hele året har mange af os haft travlt, og vi trænger i december måned til at slappe af og nyde julestemningen sammen med vores kære. Generelt er der alt for meget og se til og alt for lidt tid til familien.

Der opstår med tiden flere og flere måder, hvorpå man kan slippe lettere fra mange af disse ”julepligter”, og i stedet bruge sin tid på noget andet. Mange vælger at købe deres julegaver på internettet, hvor man nemt og bekvemt kan sidde hjemme i sin stue og med få klik, købe julegaver til mor, lillebror og onkel Hans. Det tager nemt en hel dag eller endda en hel weekend at bage julesmåkagerne. Man kan naturligvis købe sine julesmåkager færdigbagte i supermarkedet, men de er naturligvis ikke helt så friske som de hjemmebagte, så inden for de senere år, er det blevet meget populært at købe den færdige dej, og derefter selv bage sine julesmåkager. En af de meget tidkrævende opgaver er at skaffe juletræet. Juletræer bliver oftere og oftere købt i byggemarkeder og butikker, og der er færre og færre der selv har tid og mulighed for at køre ud og fælde juletræet. Et tilbageværende problem er også transporten af juletræet. Det er jo næsten umuligt at flytte et to meter højt juletræ, uden at ødelægge både bilen og juletræet. Vi kender alle problemet med nåle ud over det hele og harpiks i stoffet.

Det er meget forskelligt hvornår man køber sit juletræ, nogen ønsker først at have det nogle dage før juleaften, hvor andre synes juletræet skal være i stuen fra den 1. december. Dette gør Treemy noget ved. Treemy vil gerne give familien Danmark, lidt mere tid til det vigtige, som at være sammen med familien. Treemy fælder først juletræet når der afgives en ordre, og derved får vi et ligeså frisk juletræ, som hvis vi selv havde fundet et sted at fælde det. Det er bare blevet meget lettere, nu da det leveres helt i ind i stuen i hele landet, helt uden at vi selv skal gøre noget.

Close