Forsiden    Information    Gæstebog    Link til os    Sponsorer    Kontakt os    Føj til Foretrukne    Anbefal denne side
   Julen i Danmark
  Juletiden
  Julens historier
  Traditioner
  Jul i gamle dage
  Mad og drikke
  Sådan holder vi jul
  Julesange /salmer
  Kristen jul
  Hvid jul
  Julegaver

   Juleværksted
  Tips og idéer
  Juleklip
  Kravlenisser
  Clipart
  Billeder

Julemand med rensdyr

 

Sjov konkurrence:

Godt tilbud: Travel Image Banner 150 x 150

chart.dk  Information

Velkommen til sjette år med Danmarks hyggeligste, mest underholdende og sjoveste juleside for hele familien. Her finder du næsten alt om den danske jul før og nu, krydret med konkurrencer, quizzer, juleklip, julekalender, julesjov julekort, kravlenisser, billeder, spil, og mange andre ting der får ventetiden indtil juleaften til at føles kortere.På forsiden vil der være en kort introduktion til nogle sider. Menuen ligger fast på alle sider så du hurtig og nemt kan finde rundt på siden. Der er lavet søgefunktion til Jul i Dannevang, efter ønsker fra mange af vores brugere. Siden vil løbende blive opdateret i oktober, november og december måned.
Da "Jul i Dannevang" er en privat juleside, vil du finde nogle reklamer på julesiden, samt lidt omtale af vores sponsorer. Det er med til at betale de gaver du kan vinde i julekonkurrencen som igen i år vil køre i november og december måned, forhåbentligt med mange gode præmier.
Skulle du ligge inde med materialer som kan bruges på julesiden, eller har ris/ros til julesiden hører jeg meget gerne fra dig. Det kan også være du synes der mangler et eller andet på julesiden, så send en e-mail til "Jul i Dannevang". Det vil alt sammen være med til at gøre årets udgave og næste års endnu bedre.

I Danmark er julen større end sex, vold og porno. I al fald hvis man skal tro antallet af søgninger i søgemaskinerne, og ser vi på lille Danmark, er der grund til at være stolte: Den gode danske julehygge er faktisk en af landets allermest succesrige eksportvarer. Andre europæere er helt vilde med den måde, Danmark fejrer jul på, så når man interviewer udlændinge i Danmark om, hvad de savner mest fra julen i deres hjemland, kommer svaret prompte: "Ikke noget, her er så hyggeligt".
Selv om de fleste juletraditioner er kommet til os ude fra, har vi fordansket dem, og intet er vel smukkere end en dansk pyntet juletræ med dannebrogsflag, røde kugler og rød-hvide flettede hjerter, og da julens farve samtidig er de nationale, er der rig mulighed for at pynte op i de danske hjem.
Omkring 1. december bliver der pyntet op i de danske stuer med en blanding af hjemmelavet julepynt og købt julepynt. Der er mange forslag til hjemmelavet julepynt på "Jul i Dannevang".

For de fleste er julen tiden hvor man stortrives og har en bred familie at fejre højtiden med, og der blive brugt en del flere penge end normalt, til at forsøde tilværelsen. Men for mange mennesker er julen en tid som blot skal overstås hurtigst muligt. En stadig større del af den danske befolkning er ensomme, og mange får en såkaldt "juledepression". Andre føler måske at deres økonomi ikke rækker til de mange julefristelser vi bliver bombarderet med.
Du er selv med til at bestemme hvordan din jul skal være, julen behøver ikke at være en forbrugsfest eller en tid hvor man føler sig stresset. Der er mange andre ting der gør julen til en dejlig tid og samtidig koster det ikke en formue. Julepynten kan man selv lave. Materialer til juledekorationen finder du i skoven, samtidig kan man nyde den friske luft. En god julehistorie eller mange andre julebøger kan lånes på biblioteket. Juleudsmykningen i vore byer er en hyggelig oplevelse, især hvis der er faldet sne. Julegudstjenesten og en flot pyntet kirke, kan få julefreden til at sænke sig over de fleste.
Med håbet om en dejlig og fredfyldt jul til alle.

   Underholdning
  Julekalender
  Juleri for børn
  Julesjov
  Konkurrence
  Quizzer
  Spil
  Eventyr og historier
Julemand med rensdyr
   Nyttig
  Download
  Afstemninger
  Jule-Guide
  Jule-Forum
  Ugehoroskoper
  Send julekort
  Chat
  Nedtælling
   Alt om julen:
  Julekonkurrencer
  Jul
  Julebilleder
  Juledekorationer
  Julefrokost
  Julegave
  Julegaveideer
  Julehistorie
  Julehjerter
  Julekager
  Julekonfekt
  Julekonkurrence
  Julelege
  Julemad
  Julemanden
  Julemarked
  Julepynt
  Julequiz
  Julerim
  Juleringetoner
  Julesange
  Julespil
  Juletræ
  Julemarkeder

 Partnersider:
  Dating
  Jul i Sverige
  Christmas
  Jul i Norge


 Forsiden    Top     Tilbage  

Sitemap
"Jul i Dannevang" er optimeret til Microsoft Internet Explorer
© 2000-2011 Jul i Dannevang
Julen 2011